reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Moje też pierwsze :) Torbę do szpitala już mam. Ale w zasadzie mieszkanie dopiero na wykończeniu więc żadnych mebli (oprócz łóżeczka) nie mam... Trochę się stresuję. Ale damy radę :) A jak u was ? Końcówka przygotowań ?

reklama
U mnie tak w Ty miesiącu jadę tylko po majtki ceratkowe karuzele i wannę a tak to wszystko mam no i pokój pod koniec sierpnia chcemy odświeżyć farbą bo niedawno był malowany ;) także pod koniec sierpnia będę prac i szykować torbę do szpitala . Też się trochę boję porodu mam nadzieję ze będzie szybko hehe

Ja też mam nadzieję że szybko "pójdzie" :) W środę do lekarza zobaczymy co tam powiedzą :) Czy szyjka dalej ok i ile Malutka waży :) U mnie mam nadzieję że pod koniec sierpnia będzie już pokój małej umeblowany :)

Moja 15 sierpnia dążyła 1323 . :) A 28 sierpnia mam gin więc zobaczymy co powie ☺ ja już bym chciała być z mala w domu po wszystkim oraz po tych wszystkich formalnościach :p

u mnie 2 dziecko i też chyba będzie Lena albo Hania a może coś sie wymyśli bo to jeszcze 6 tyg...
ja jeszcze torby nie mam spakowane co mi przyjdzie na myśl to wrzucam do szuflady ale muszę się jakoś zebrać i ogarnąć temat ale jak sie ma już jedno w domu (3 latka) to ciężko siąść i pomyśleć co jeszcze muszę mieć i ogarnąć temat

reklama
Do góry