reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

jek mamusi cisza tu u nas jak nie wiem ja dziś po wizycie dalej dziewczynka (3 wizyta więc tak chyba zostanie) mała waży już 2200 i wynika że jest o tydzień starsza więc nie wiadomo jak to bedzie z tym moim terminem ... myślałam że bedzie chudzinka bo ja przytyłam tylko 8 kg a tu taki szok dziś no i następna wizyta za 5 tyg bo lekarz jedzie na urlop troszke długo ale nic nie zrobie .... dziś kupiłam różowy smoczek czekam na ciuszki od kuzynki i bede sie szykować na akcje hehe

reklama
A ja sie wkurzyłam bo miałam prywatnie wizyte i zawsze robiła mi usg,a tym razem lekarka mimo mojej prośby stwierdziła że "dziś nie,umówimy się za tydzień".Każda wizyta prywatna płatna 110,usg genetyczne 220 więc zdaje mi się że moja pani doktor chce sobie dodatkowo nabic kabzę...Wkurza mnie to tym bardziej że liczyłam że zobaczę malutką a tu nic.Zdaje mi się że wszystko było ok jak chodziłam co i rusz prywatnie,a jak udało mi się pare reazy wziąść u niej termin na nfz to tak mnie roluje...Przykre to tym bardziej że w sumie już nie daleko do końca i troche kiepsko nagle zmieniać lekarza...

Nie no pewnie ! Bez sensu co za różnica ten tydzień... Widocznie wie że i tak przyjdziesz.
Ja wizytę mam za tydzień a na usg nawet skierowania nie mam mimo że w Luxmedzie prowadzę ... Ehh coś mi się zdaję że Małą dopiero za jakieś 3 tyg zobaczę...

No dokładnie ten tydzień nie stanowi żadnej różnicy prócz dodatkowej kasiory...
No ale cóż,nauka przez doświadczenie nie idzie w las,będę mądrzejsza.Dobrze że wszystkie badania wyszły dobrze.Nastepne wizyty mam na nfz wiec zastanowie sie jeszcze czy usg zrobie u niej...

W jak tam u was z wyprawką? Wszystko już macie? Ja przygotowałam sobie torbę do szpitala już ;) W razie "w" mąż ma w jednym kawałku to co bedziemy potrzebować ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

ja w tyg zacznę prac a jak mi wyjdzie to sama nie wiem bo mam strasznego lenia...
i jeszcze czekają mnie zakupy w rossmanie i w aptece później tylko pranie pranie i kompletowanie...
co do nowych ciuszków jakoś nie mam weny wiec na razie będę prac to co mam po synie i kuzynce ....
przy drugim dziecku jakoś mam stosunek olewatorski

pogoda piękna więc zabrałam sie za pranie bo żartów nie ma już 3 automaty poszły i jeszcze troche mam ...
a gdzie prasowanie masakra...
a co tam u Was ?? Ej gdzie Wy uciekłyście na inne forum ?? może też przejdę

reklama
O kurcze to ja jeszcze nie prałam,wczoraj skręciliśmy szafki i myślę że na dniach zacznę.No bo co racja to racja,czas leci.A ja mam ostatnio wrażenie że w życiu się nie odrobie...

Do góry