reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Ja tez ostatnio ciagle senna i zimno mi strasznie. Goracy prysznic pomaga na chwile. Chyba najlepiej na mnie dziala jednak taniec. Spoce sie wroce z dobrym humorem cisnienie rosnie i czuje sie znacznie lepiej

reklama
Cześć Kobitki :wink:

Molly88 to dobrze że wyniki badań masz w porządku:tak:
Ja też póki co przyjmuję tylko kwas foliowy :rofl2: jutro mam wizytę u gina to z nim porozmawiam czy mam coś jeszcze prócz tego brać...
Aestima oby plamienia się więcej nie pojawiły:confused:...współczuję problemów z zaparciami :no2:
Hess super wieść :-) :)
Anik, Alevandra obyście już na kolejnej wizycie usłyszały lub zobaczył bijące serduszka:tak::tak:

Wczoraj robiłam badania krwi i moczu (zlecone jeszcze przez moją rodzinną lekarkę ) i tak badanie moczu wyszło w porządku a morfologia ma pełno wyników poniżej albo powyżej normy...
Trochę mnie niepokoi wynik %limfocytów norma jest od 20-45 a mój wynik to 13,9:dry:
Biochemie miałam też zleconą gdyż w poprzedniej ciąży miałam cholestazę ciężarnych ale na szczęście wyniki ALT i AST są w normie ale tak czy inaczej za 2-3 miesiące wyniki tych badań muszę powtórzyć.. bo to cholerstwo lubi się powtarzać...

Do gina jadę jutro na 9.00 a potem od razu do pracy więc postaram się bliżej wieczora zdać relacje z wizyty:tak:
Dzisiaj u mnie zaczął się 7 tydzień:-) :)

nie martw się, na pewno wszystko się unormuje :) daj znać jak wizyta :)
Ja tez ostatnio ciagle senna i zimno mi strasznie. Goracy prysznic pomaga na chwile. Chyba najlepiej na mnie dziala jednak taniec. Spoce sie wroce z dobrym humorem cisnienie rosnie i czuje sie znacznie lepiej

słyszałam, że gorące prysznice są nie wskazane w ciąży. Czy to prawda? Bo ja też uwielbiam :)

Dzięki dziewczyny za pomysły
My mamy nowy termin na 2.2. Żonę strasznie męczą mdłości. na szczęście nie musi pracować jest na zwolnieniu do 2.2 Współczuje jej bo nie może wchodzić do kuchni bo zaraz ja mdli i zawraca na pięcie. Wiec ja przychodzę z pracy i lecę do garów Jakiś obiadek dla nas gotować.
A jak pomagają wam wasi partnerzy ?

My mamy nowy termin na 2.2. Żonę strasznie męczą mdłości. na szczęście nie musi pracować jest na zwolnieniu do 2.2 Współczuje jej bo nie może wchodzić do kuchni bo zaraz ja mdli i zawraca na pięcie. Wiec ja przychodzę z pracy i lecę do garów Jakiś obiadek dla nas gotować.
Ja nie mam zadnych dolegliwosci. Ale pracuje w takich godzinach ze nie zawsze mam czas dla M gotowac wiec musi sam temat ogarnac. Je albo mrozonki albo cos upichci. Gorzej jak jeszcze dla cory musi tobic bo ona wybredna ;)
W pierwszej ciazy mialam zakaz wstepu do kuchni do 5 msc ;)
Panowie sa dobrymi kucharzami wiec trzymam kciuki i mysle ze bedziesz mistrzem kuchni ;)

Molly nie wolno brać gorącej kąpieli, jest to nie zdrowe dla płodu, w późniejszej ciąży mogą pojawić się skorcze i rozchodzi się skóra. Ja kocham gorąca kąpiel. Hyh

Molly nie powinno sie, jeszcze.prysznic pol biedy ale goraca woda w wannie odpada a zwlaszcza.na.poczatku i na.koncu

reklama

Tez mam czasami problemy ale mój mąż pracuje 17-18 wiec nie ma sensu żeby on gotował, bo to nieco za późno ;) synek z reguły je w przedszkolu ale zdarza się, że mu tam obiad nie podejdzie wiec staram się w domu mieć albo jakaś zupkę albo coś z drugiego dania żeby zjadł :) dla mnie to już spora pomoc, że rano odwozi małego do przedszkola, teraz w te mrozy tez i w południe go autem odbiera. W ciągu dnia tez go przypilnuje jak musze gdzieś wyskoczyć (mąż pracuje w domu). Ogólnie nie narzekam :D

My dzisiaj naszym rodzicom przekazujemy wiadomość :)

Do góry