reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Najwyzszy czas zapisac sie do endo !
Gin nie ma takiej wiedzy jak endokrynolog!
W ciazy od tsh wazniejsze jest ft3 i ft4 a to moze zlecic endo.
Mi zapisal jeszcze jod (wspomaga leczyc tarczyce)i witamine d
Do endo trzeba miec skierowanie
Takzr zacznij dzialac:)
Ja u endo lecze sie od 7 lat ale przerwalam jakis czas temu bo moja lekarka przestala przyjmowac na nfz a ja mialam wszystko w normie. Ft3 ift4 mam prawidlowe. U mnie tarczyca swiruje tylko w ciazy i przy karmieniu. Wiem ze musze do endo ale czekam co powie gin w poniedzialek. Endo i tak tylko prywatnie wiec moge juz miec we wtorek.
Masakra 300 zl na same wizyty u gin i endo plus badania ;)

reklama
Cześć Kobitki :wink:

Molly88 to dobrze że wyniki badań masz w porządku:tak:
Ja też póki co przyjmuję tylko kwas foliowy :rofl2: jutro mam wizytę u gina to z nim porozmawiam czy mam coś jeszcze prócz tego brać...
Aestima oby plamienia się więcej nie pojawiły:confused:...współczuję problemów z zaparciami :no2:
Hess super wieść :-) :)
Anik, Alevandra obyście już na kolejnej wizycie usłyszały lub zobaczył bijące serduszka:tak::tak:

Wczoraj robiłam badania krwi i moczu (zlecone jeszcze przez moją rodzinną lekarkę ) i tak badanie moczu wyszło w porządku a morfologia ma pełno wyników poniżej albo powyżej normy...
Trochę mnie niepokoi wynik %limfocytów norma jest od 20-45 a mój wynik to 13,9:dry:
Biochemie miałam też zleconą gdyż w poprzedniej ciąży miałam cholestazę ciężarnych ale na szczęście wyniki ALT i AST są w normie ale tak czy inaczej za 2-3 miesiące wyniki tych badań muszę powtórzyć.. bo to cholerstwo lubi się powtarzać...

Do gina jadę jutro na 9.00 a potem od razu do pracy więc postaram się bliżej wieczora zdać relacje z wizyty:tak:
Dzisiaj u mnie zaczął się 7 tydzień:-) :)

Wow tak dużo piszecie że nie nadążam z czytaniem.. mój czorcik cały dzień nie daje ani chwili wytchnienia staram się być na bieżąco ale bardzo dużo do czytania

Mam chwile to mogę napisać więcej.
Oczywiście wysokie ciśnienie pojawiło się już na początku. Dziś 140/90 - do obserwacji
Ponadto zatrzymuje mi się woda w organizmie. Także jak zwykle jest rozrywkowo ;)

Mam chwile to mogę napisać więcej.
Oczywiście wysokie ciśnienie pojawiło się już na początku. Dziś 140/90 - do obserwacji
Ponadto zatrzymuje mi się woda w organizmie. Także jak zwykle jest rozrywkowo ;)
Moje ciśnienie jest jak na razie niskie. Ciągle chce mi się spać. W pierwszej ciąy miałam tak ze najpierw ciśnienie niskie, a potem podobne do Twojego. Pod koniec ciąży miałam 170/100. Brałam Dopegyt

Moje ciśnienie jest jak na razie niskie. Ciągle chce mi się spać. W pierwszej ciąy miałam tak ze najpierw ciśnienie niskie, a potem podobne do Twojego. Pod koniec ciąży miałam 170/100. Brałam Dopegyt

Tez brałam Dopegyt :) tak jakoś po 20 tygodniu się zaczęło. I cholestaze tez przechodziłam. Teraz ciśnienie widzę od początku szaleć zaczyna

reklama
Do góry