reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Ja narazie 1xdziennie kwas foliowy.i sama sobie kupiłam magnez dla ciężarnych bo palce mi u rąk trentwialy.lekarz o tym wie oczywiście.i narazie do badań tyle.kazał jak się kwas foliowy skończy witaminy kupić.Ale akurat kwas się skończy jak będę miała wizytę.za to od maja zacznę brać na alergię leki bo mam na trawę.A muszą być inne jak do tej pory brałam.tak przypuszczam
W ciaxy można brać tylko jedne które są bardzo słabe niestety

reklama
Dziewczyny ja już po wizycie. Wszystko ok pęcherzyk jest tam gdzie powinien, serduszka jeszcze nie słyszałam. Jeszcze za wcześnie. Kolejna wizyta 11 lutego wtedy może będzie coś więcej widać :) wtedy też gin ustali mi datę porodu.

Anik widzę że mamy wizytę w tych samych terminach :)

Syneczki3, ile takie cudo kosztuje? Warto kupić czy to niepotrzebny stres?

Ojjjj nie pamiętam już. Kupowałam go w połowie 2011 roku. Na dzień dzisiejszy jest spory wybór ja mam ANGELSOUND i jestem bardzo zadowolona i jednocześnie spokojna gdy słyszę cudne bicie serduszka. Teoretycznie takie detektory wychwytują tętno od ok 10/12 tygodnia ale u mnie już w 7 było słychac za każdym razem. Może dlatego że jestem bardzo szczupła szczupła, mam max 50 kg (która chętna na oddanie 5 kg? z przyjemnością się nimi zaopiekuję)

Witaj,
Ja byłam na wizycie wczoraj i też było widać tylko pęcherzyk ciążowy. Żółtkowego jeszcze nie. Moja gin nie mówiła żeby cokolwiek było ie tak. Według kalendarza zaczynam 6 tydzień (3 dzień 6 tego tygodnia). Karty ciąży jeszcze mi nie założyła. Mam wizytę za kilka dni we wtorek i powiedziała że wtedy ma nadzieje zobaczyć już pęcherzyk żółtkowy i zarodek.

Ale masz fajnie, moja wizyta dopiero 8 lutego. Chciałam dziś przyspieszyć ale nie było już terminów. Ok mogłabym powiedzieć ż eplamie od razu by mnie przyje
Dziewczyny, ja po wizycie. Kropek ma 9,4 mm, serce bije, wszystko jest ok. Tylko od 2 dni dopadła mnie rwa kulszowa. Idzie mi 8tc.

Jak fajnie :laugh2: :blink:gratuluję

Juz po wizycie :)
Pęcherzyk jest, serduszka jeszcze nie widać. Termin mam 17/20.09 :)

I następna szczęśliwa :laugh2: gratulacje :blink:

Dziewczyny ja już po wizycie. Wszystko ok pęcherzyk jest tam gdzie powinien, serduszka jeszcze nie słyszałam. Jeszcze za wcześnie. Kolejna wizyta 11 lutego wtedy może będzie coś więcej widać :) wtedy też gin ustali mi datę porodu.

I kolejne gratulacje :laugh2::blink:

Dziewczyny tyle płodzicie że czytać nie nadążam :-p

reklama
hej dziewczyny! strasznie dużo tych leków przyjmujecie :) ja tylko kwas foliowy i gin zapisała mi jod....pytałam o jakieś witaminki, ale wyniki mam bardzo dobre i powiedziała, że narazie nic poza tym nie brać :)

Do góry