sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Mam podobnie ... jakoś nie lubię wykorzystywać tego faktuTosia no u mnie w kurtce tez trochę widać brzuszek, ale też wstydzę się tak chodzić z rozpięta kurtałką, bo czuję się jakbym wymuszala coś...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam podobnie ... jakoś nie lubię wykorzystywać tego faktuTosia no u mnie w kurtce tez trochę widać brzuszek, ale też wstydzę się tak chodzić z rozpięta kurtałką, bo czuję się jakbym wymuszala coś...
To ja mam tak z serkiem topionym z pomidorem mogę 4 kanapki wciągnąć na raz i muszę się powstrzymywać żeby następnych nie robićLaski ja nałogowo serek biały puszysty z ogórkiem któraś pisała ze jest nie dobry teraz, a mi tak smakuje ze jejku jejku
Molly ja też lubię w wodzie gotowane ale nie chciałam brudzić garnka wiec mama powiedziała żeby sobie w mikrofon zrobić. A co do ciąży to masz rację
Laski kupiłam sobie bluzę ale jest za duża ale jak brzuch urośnie będzie jak znalazł i do karmienia tez