reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Ja za kefirem i maślankami nie przepadam, a szkoda, bo są dobre na zaparcia.

KasiaMarysia ja parówki najbardziej lubię gotowane w wodzie :D

Młoda żona
, nie przejmuj się rodziną. Tak to jest, że zawsze wszyscy mają najwięcej do powiedzenia na tematy, które wogóle ich nie powinny interesować. Nasza ciąża jest planowana i wyczekana, choć poszło szybko bo w drugim cyklu, ale już dużo wcześniej marzyliśmy o dziecku, a i tak znajdują się osoby jak moja babcia, które lamentują nad nami, że teraz ciąża i biznes na raz, że nie damy rady, że jak ja będę z brzuchem pracować. Nie ich sprawa i tyle. Jak babcia mi tak biadoli to jej mówię " Dobrze babciu, że się martwisz, jak nie będę dawała rady to Ci dziecko podrzucę, Ty na pewno sobie poradzisz" i wtedy się zamyka na kilka dni :p

U mnie jutro pewnie też takie ziemniaczki z cebulką :D w końcu Wielki Piątek. Mąż już płacze :p

Laski ja nałogowo serek biały puszysty z ogórkiem :) któraś pisała ze jest nie dobry teraz, a mi tak smakuje ze jejku jejku :)

Molly ja też lubię w wodzie gotowane ale nie chciałam brudzić garnka wiec mama powiedziała żeby sobie w mikrofon zrobić. A co do ciąży to masz rację :)

Laski kupiłam sobie bluzę ale jest za duża ale jak brzuch urośnie będzie jak znalazł i do karmienia tez :)

Załączniki

• 1458840477841.jpg
    1458840477841.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 95
Wróciliśmy z zakupów... masakra! Pełno ludzi, przy kasach pierdyliard ludzi z minami takimi jak moja... Gdyby nie to, że zbliża się wolne, to nigdy w życiu bym się nie wybrała :/ mało tego odkąd jestem w ciąży to NIENAWIDZĘ zakupów. Jakimś cudem mama mnie wczoraj namówiła na kupno bluzki.

Tak przy okazji.. Jak się zapatrujecie na "pierwszeństwo" w obsłudze w sklepach? Ponoć Rossmann bardzo to promuje, ale jak wczoraj stałam w kolejce i miałam spodnie ciążowe podkreślające brzuch i bluzkę dopasowaną to mnie 'olali' :p a już coś u mnie widać. Ja wstydzioch nie pomyślałam, żeby się 'wepchnąć' w kolejkę :D

reklama
Tosia no u mnie w kurtce tez trochę widać brzuszek, ale też wstydzę się tak chodzić z rozpięta kurtałką, bo czuję się jakbym wymuszala coś...

Do góry