reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Ja za kefirem i maślankami nie przepadam, a szkoda, bo są dobre na zaparcia.

KasiaMarysia ja parówki najbardziej lubię gotowane w wodzie :D

Młoda żona
, nie przejmuj się rodziną. Tak to jest, że zawsze wszyscy mają najwięcej do powiedzenia na tematy, które wogóle ich nie powinny interesować. Nasza ciąża jest planowana i wyczekana, choć poszło szybko bo w drugim cyklu, ale już dużo wcześniej marzyliśmy o dziecku, a i tak znajdują się osoby jak moja babcia, które lamentują nad nami, że teraz ciąża i biznes na raz, że nie damy rady, że jak ja będę z brzuchem pracować. Nie ich sprawa i tyle. Jak babcia mi tak biadoli to jej mówię " Dobrze babciu, że się martwisz, jak nie będę dawała rady to Ci dziecko podrzucę, Ty na pewno sobie poradzisz" i wtedy się zamyka na kilka dni :p

U mnie jutro pewnie też takie ziemniaczki z cebulką :D w końcu Wielki Piątek. Mąż już płacze :p

Laski ja nałogowo serek biały puszysty z ogórkiem :) któraś pisała ze jest nie dobry teraz, a mi tak smakuje ze jejku jejku :)

Molly ja też lubię w wodzie gotowane ale nie chciałam brudzić garnka wiec mama powiedziała żeby sobie w mikrofon zrobić. A co do ciąży to masz rację :)

Laski kupiłam sobie bluzę ale jest za duża ale jak brzuch urośnie będzie jak znalazł i do karmienia tez :)

Załączniki

• 1458840477841.jpg
    1458840477841.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 92
Wróciliśmy z zakupów... masakra! Pełno ludzi, przy kasach pierdyliard ludzi z minami takimi jak moja... Gdyby nie to, że zbliża się wolne, to nigdy w życiu bym się nie wybrała :/ mało tego odkąd jestem w ciąży to NIENAWIDZĘ zakupów. Jakimś cudem mama mnie wczoraj namówiła na kupno bluzki.

Tak przy okazji.. Jak się zapatrujecie na "pierwszeństwo" w obsłudze w sklepach? Ponoć Rossmann bardzo to promuje, ale jak wczoraj stałam w kolejce i miałam spodnie ciążowe podkreślające brzuch i bluzkę dopasowaną to mnie 'olali' :p a już coś u mnie widać. Ja wstydzioch nie pomyślałam, żeby się 'wepchnąć' w kolejkę :D

reklama
Tosia no u mnie w kurtce tez trochę widać brzuszek, ale też wstydzę się tak chodzić z rozpięta kurtałką, bo czuję się jakbym wymuszala coś...

Do góry