reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Pierwsze slysze o tym podnoszeniu rak. W pierwszej chwili pomyslalam ze to zabobony jakies ale widze ze jednak nie skoro tyle z was o tym pisze.. Tylko kurcze co maja rece do lozyska heh

Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka

reklama
Gabee mi tez auto zdechlo. Poszla skrzynia biegow wiec naprawa gdzies 1500 no i nigdzie nie mozemy dostac uzywanej. Wiec dwa razy dziennie smigam do miasta do szkoly i ze szkoly az nogi w dupe wchodza

Dziewczyny, sprzątać będziecie przed porodem :-) myć okna, wieszać firanki i podłogę na kolanach szorowac :-)

Mi wolno przytyc max 10 kg, czyli całe nic....
Generalnie schudłam 0,5 kg od wagi wyjściowej.
Chodzę nadal w swoich ciuchach.

Jedyne co, to bardzo się męczę :-( wejście po schodach to sport ekstremalny :-(
Plus ostatnie Wydarzenia - samochód mi się spieprzył i jest klops z naprawą :-(
Milion nadprpgramowych opłat, i w ogóle :-(
Generalnie jestem chyba optymistka, ale chyba chwilowo mam dość :-(

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
A co poszło w samochodzie?

Gabeee trudny dzień może się zdarzyć, ja mam to samo. Ale damy sobie radę. Kto jak nie my :* nie martw się wszystko będzie dobrze :)

HappyMum ja myślę, że zbrzydłam, ale na razie nikt nie był na tyle odważny, żeby powiedzieć mi to w twarz :p więc wierząc w przesądy będzie dziewczynka :p a tak poważnie to może we wtorek się dowiem. Tylko moja gin na NFZ ma kiepski sprzęt, więc szczerze powątpiewam :p ale 9 kwietnia mam 4D to może tam będzie coś widać :D

Gabee mi tez auto zdechlo. Poszla skrzynia biegow wiec naprawa gdzies 1500 no i nigdzie nie mozemy dostac uzywanej. Wiec dwa razy dziennie smigam do miasta do szkoly i ze szkoly az nogi w dupe wchodza

A szukaliście na allegro?

Dziewczyny uważajcie na siebie wszystkie.

Malusiolka a jak skurcze? Były?? oby nie

Happymum jak dobrze mieć sojusznika ;-)

A to kolacja

Załączniki

• 1458239403723.jpg
    1458239403723.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 114
reklama
Ech, już w piątek jak jechalam do pracy, to się zapalił tryb awaryjny i skrzynia, ale to było pod praca już wiec dojechalam. Powrót trochę trwał, bo prędkość maksymalna miałam 50 ale jakoś się doczlapałam.
Okazało się, że poszło jakieś ***** od turbiny, które nie występuje samodzielnie i trzeba by wymienić cała turbine....
Szukamy tej części w uzywkach, ale ciężko :-( Generalnie mój rocznik samochodu był pierwszym, w którym wkladano nowe rodzaje turbin i musi mieć jakieś pstryczki elektryczne.
Gdyby nie te pstryczki to cześć kosztuje ok 100 zł. Jak bym musiała wymienić turbine, to jakieś 3,5 k. Generalnie i tak jest to cały czas opcja optymistyczna, bo bałam się, że to skrzynia biegów. :-(
Masakra :-(
Do tego ubezpieczenia obu aut, domu itp :-(
I jeszcze zapomnieliśmy ostatnio zapłacić za wodę :-( więc teraz musimy podwójnie :-(
A marzec to zawsze był taki piękny dla mnie miesiąc :-(

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Do góry