Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to ja od początku ciąży przytyłam jakieś 4 kg. Tylko, ze ja mam ogromny apetyt i jak mnie ssie w żołądku to nie ma szans żebym oszukala go np. wodą. No i słodkie wcinamAcgug to narazie malusio Ja mam 3 kg na plusie od początku ciąży. Ale waga stoi od miesiąca w miejscu. Na początku te 3 kg przytyłam
Mnie nie. Ale gdzie? W pasie?Dziewczyny czy Was też tak majtki ściskają? Najlepiej to bym ich wcale nie ubierala
Tak z przodu w pasie. No masakra. Kupiłam wczoraj nawet dwie pary takich większych i wyglądam jak w babcinych spadochronach ale wygodne przynajmniej.Mnie nie. Ale gdzie? W pasie?
To moze czas na ciazowe? ja mam wszystkie z bardzo elastycznego materialu i dosc niskie...Tak z przodu w pasie. No masakra. Kupiłam wczoraj nawet dwie pary takich większych i wyglądam jak w babcinych spadochronach ale wygodne przynajmniej.