reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

To moze czas na ciazowe?;) ja mam wszystkie z bardzo elastycznego materialu i dosc niskie...

ckai3e3knlg02eze.png
Raczej nie będę chodzić w ciążowych majtkach. Kupie luźniejsze i będzie ok:)

reklama
No tak temat rzeka otwarty :cool:
Ja przed ciążą schudłam, nie chwaląc się jeszcze nie doszłam do wagi wakacyjnej :p
Od początku ciąży jakieś 2-3kg dokładnie nie wiem bo o ciąży dowiedziałam się w 5 tyg i przez tych 5 tyg tez stosowałam dietę :D

Molly, bardzo się ciesze, że sanepid bez problemu przeszedł :)

Sreberko, nie smuć się ja też nie mogę okien myć. Ktoś za nas musi umyć.

Jane, gratuluję :)

Dziewczyny, z podnoszonymi rękoma nie chodzi tu o to, że przy podnoszeniu dziecko owinie sie pępowiną tylko o to, że łożysko może się odkleić i dziecko można stracić. Znam dużo takich przypadków.

Molly, nie denerwuj się kochana :*

Sreberko, ciesze się, że wizyta udana.

Annam, kciuki.

Ja dzisiaj nie do życia. Brzuch pobolewa i do tego głowa boli. Na dodatek ciśnienie mam 158 na 68 i tętno 89.

Pozdrawiam.

Dziewczyny, sprzątać będziecie przed porodem :-) myć okna, wieszać firanki i podłogę na kolanach szorowac :-)

Mi wolno przytyc max 10 kg, czyli całe nic....
Generalnie schudłam 0,5 kg od wagi wyjściowej.
Chodzę nadal w swoich ciuchach.

Jedyne co, to bardzo się męczę :-( wejście po schodach to sport ekstremalny :-(
Plus ostatnie Wydarzenia - samochód mi się spieprzył i jest klops z naprawą :-(
Milion nadprpgramowych opłat, i w ogóle :-(
Generalnie jestem chyba optymistka, ale chyba chwilowo mam dość :-(

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja tez przytylam 3 kg.
KasiaMarysia bardzo odpowiadaja mi twoje porcje posilkow.
Ja dzis zjadlam dwa obiady.
Bylam odwiedzic dzis kumpele z pracy, stwierdzily ze juz widac i ze dobrze wygladam wiwc bedzie chlopak :)
Tez czuje ze to bedzie knap ;)
Jeszcze pol roku u sie dowiem heh

Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka

Do góry