reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Ja zawsze myślałam, że nie można podnosić rąk później w ciąży kiedy dziecko jest większe i może sie owinąć pępowiną, bo teraz są malutkie i fikają jak chcą :) ale wiadomo lepiej dmuchać na zimne. Ja żadnych porzadków nie robie, zresztą od wt leże w łóżku, chcemy sie jak najszybciej przeprowadzić, więc nie widze sensu, zresztą na Boże Narodzenie zrobiłam mega generalne porządki :p więc wystarczy

A i chciałam się pochwalić, jade na wakacje w kwietniu na teneryfe, więc uda mi się trochę słońca złapać :)

Sreberko - Powodzenia trzymam kciuki :)

reklama
Ja co ranek budze sie z rekami za glowa:) nie przywiaze ich:)

A co do szycia w ciazy to kolejny zabobon? Ciekawe co robia krawcowe w ciazy? :)

Piekne sloneczko. Ide na spacer z synkiem.

Z tym podnoszenien rak to raczej chodzi o ryzyko odklejania lozyska. Tez o tym slyszalam.

ckai3e3knlg02eze.png

Sreberko czekamy :-)

Alevanda na zdjęciu ładnie wygląda prawda?? ja w piątek będę w Kielcach to zajrze do biedronki.

Śniło mi się że oglądałam ubranka a w efekcie kupiłam żarówke :-D
Uciekam do sklepu, mam ochotę na coś kokosowego.

KasiaMarysia na zdjęciu ładne to prawda ale ja myślałam, że są grubsze a są mega cieniutkie. Nie kupiłam, już wolę fajniejsze na allegro zamówić.

Dziewczyny wstyd się przyznać ale jeszcze się nie wzięłam za sprzątanie. Teraz już na pewno uciekam bo zaraz syna będzie trzeba z przedszkola odebrać a tu nic nie zrobione :)

Nastraszyłyście mnie tylko tym podnoszeniem rąk w ciąży. To kto mi umyje okna???? Mąż na pewno nie bo cały tydzień jest poza domem. A nie zniosę brudnych.

Miłego Dnia! U mnie też piękne słoneczko - trzeba korzystać - idę wystawić pościel na dwór :)

Witam,

Mnie bolą piersi gdzieś od dwóch miesięcy już. Takie rwanie. Sutki mega wrażliwe.
Jak przed ciążą miałam rozmiar H (teraz są jeszcze większe) więc pod samym swoim ciężarem wywołują ból..... nawet nie chce myśleć co będzie przy karmieniu.....

Wstałam, zjadłam, teraz pooglądam skoki narciarskie ;)
Nic nie sprzątam - u mnie robi to M bo robi to lepiej ;)
Na szczęście rzadko wiem co to prasowanie ;)

reklama
Mi tez troche piersi urosly i w sumie pierwszy raz w zyciu odczywam potrzebe noszenia stanika;) co niestety spotyka sie z narzekaniem mojej drugiej polowy;(

ckai3e3knlg02eze.png

Ostatnia edycja:
Do góry