reklama
Martya
Fanka BB :)
Martya - większa waga wynika również z innych czynników: np. ciężarne więcej jedzą i mniej się ruszają, jedzą fast foody, mają problemy z hormonami... i najpewniej jeszcze milion rzeczy.
Ja w obydwu ciążach brałam witaminy i moje giganty to były 60 cm i 3400 i 61 cm 3550
Oczywiście, że na wagę dzidziusia wpływa wiele czynników nie tylko nadużywanie witamin Jeśli taka potrzeba to trzeba zażywać witaminy, a jeśli nie to nie ma co przedabrzać.
Dziś siostra męża jadła obiad, wyciągała sobie po trochu palcami z ust i dawała to dziecku...
Amniopunkcje to biorą ci do badania płyn owodniowy - badają dna dziecka z wydzielin, a w kosmowce bezpośrednio jest dna dziecka.
Jak masz tyłozgięcie macicy, to ponoć jest to marzenie każdego lekarza wykonującego tr zabiegi :-)
Mój był zachwycony :-)
Gdzie masz robić to badanie?
Bardziej się bałam gorączki niż tych skurcze. Średnio to wszystko przyjemne, ale w sumie wizyta u dentysty też jest średnio przyjemna a się chodzi. :-)
Idź, zrób - miej to z głowy :-)
I ciesz się zdrowym dzieckiem :-)
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Dzięki za odpowiedzi. Trochę mnie zmartwiaj info o skurczach, zakażenie to wiadomo, po każdej operacji/zabiegu może być. A dają coś na te skurcze? Czyli Tobie nie przebijali worka z wodami? Bo już zglupialam, hehe.
Nie wiem czy widac ale moze sie udalo
Widać, udało się
Acgug
Fanka BB :)
Widać, widać. Śliczna dziewczynka (cudne oczka) no i ozdobą swiateczna tez fajna.Nie wiem czy widac ale moze sie udalo
reklama
Wiesz, teraz i ja zgłupiałam .Dzięki za odpowiedzi. Trochę mnie zmartwiaj info o skurczach, zakażenie to wiadomo, po każdej operacji/zabiegu może być. A dają coś na te skurcze? Czyli Tobie nie przebijali worka z wodami? Bo już zglupialam, hehe.
Nie, no Przebijali. Bo w tej strzykawie były te kosmki w płynie.
Nie, nic nie dają na te skurcze, one przechodzą po chwili.
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka