Co za niespodziankawitajcie, ja dziś przypadkowo na kontroli u ginekologa zobaczyłam pecherzyk ciązowy, jutro ide na bete oby było wszystko dobrzegratuluje dziewczyny
![]()
reklama
Trzymamy mocno!Daj znaćCzesc Dziewczyny! ja tak jak mamaNadii na razie cicho liczę że oficjalnie do Was dołączę za parę dni
Dzisiaj 8dpo, i planuje testować w sobotę. Biorę duphaston od 1dpo. brzuch mnie troche pobolewa. w poniedzialek i wtorek calkiem mocne skurcze, dzisiaj takie ćmienie.
Piersi natomiast nic a nic..
Temperatura wczoraj sie podwyzszyla do 36.83, dzisiaj 36.82, ale tez wczoraj czulam sie troche jakby mnie przeziębienie łapało, wiec nie wiem czy to nie bylo tym spowodowane.
hmm.. co sie bede oszukiwac, pewnie do soboty nie wytrzymam i jutro juz zrobie testtylko musze po nie podjechac..
Trzymajcie kciuki!
Mi z kalendarza wychodzi na 15 ale wiadomo, po usg moze byc inaczej. A koedy mialas ostatnia @? Zastanawiam sie czy 18stego na wizycie byloby juz widoczne serduszko? (To bylby poczatek 7tyg od ostatniej@)Witamdołączam się do Was. Termin na 15 września, wczoraj potwierdzone na USG u ginekologa
![]()
bertha
Fanka BB :)
a wiesz kiedy mialam owulacje?Mi z kalendarza wychodzi na 15 ale wiadomo, po usg moze byc inaczej. A koedy mialas ostatnia @? Zastanawiam sie czy 18stego na wizycie byloby juz widoczne serduszko? (To bylby poczatek 7tyg od ostatniej@)
u mnie w pierwszej ciazy serduszko bylo juz slychac w 6t3d
Niestety u mnie dzisiaj negatyw. ale jeszcze wczesnie, wiec jutro kolejne podejscie do testowania
Do zaplodnienia doszlo ok 22 grudnia. Fajnie by bylo gdybym zobaczyla serduszko na tej wizycie, zawsze to czlowiek odrobine spokojniejszy sie robi.a wiesz kiedy mialam owulacje?
u mnie w pierwszej ciazy serduszko bylo juz slychac w 6t3dtakze raczej powinno być juz widac jak bedziesz na poczatku 7tyg
Niestety u mnie dzisiaj negatyw. ale jeszcze wczesnie, wiec jutro kolejne podejscie do testowania![]()
Trzymam kciuki za pozytyw.
annam03
Witam Panie. Ja co prawda nie testowałam jeszcze bo się chyba boję. Ciężko mi stwierdzić czy się spóźnia @ bo mam raz 27 a raz 23 dni cyklu. Kalendarzyki mówi że powinnam już mieć 2 dni temu. Boli mnie brzuch i lata do toalety co 5 min sprawdzić. Liczę że do Was dołączę
to tak jak u mnieDo zaplodnienia doszlo ok 22 grudnia. Fajnie by bylo gdybym zobaczyla serduszko na tej wizycie, zawsze to czlowiek odrobine spokojniejszy sie robi.
Trzymam kciuki za pozytyw.![]()
ja też czekam na wizyte. Niektóre dziewczyny pisały ze już w 6 tc słyszały a niektóre dopiero pod koniec 7tc więc różnie bywa
to na co czekasz zmykaj po test i czekamy na piekne dwie kreseczkiWitam Panie. Ja co prawda nie testowałam jeszcze bo się chyba boję. Ciężko mi stwierdzić czy się spóźnia @ bo mam raz 27 a raz 23 dni cyklu. Kalendarzyki mówi że powinnam już mieć 2 dni temu. Boli mnie brzuch i lata do toalety co 5 min sprawdzić. Liczę że do Was dołączę
Jak tylko zrobisz to czekamy na info
annam03
Za wiele razy się zrazilam, i za długo się staram. Dam znać może jutro zrobię chociaż wolę poczekać do ponto na co czekasz zmykaj po test i czekamy na piekne dwie kreseczki)
Jak tylko zrobisz to czekamy na info
A Wy długo się staralyscie?
reklama
gosia2808
Witam, do poniedzialku jeszcze duzo czasuWitam Panie. Ja co prawda nie testowałam jeszcze bo się chyba boję. Ciężko mi stwierdzić czy się spóźnia @ bo mam raz 27 a raz 23 dni cyklu. Kalendarzyki mówi że powinnam już mieć 2 dni temu. Boli mnie brzuch i lata do toalety co 5 min sprawdzić. Liczę że do Was dołączę
Ja staralam sie w sumie dwa pelne cykle