reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Za wiele razy się zrazilam, i za długo się staram. Dam znać może jutro zrobię chociaż wolę poczekać do pon

A Wy długo się staralyscie?
Trzymamy kciuki!
Ja jeszcze tez nie jestem oficjalna wrzesniowka, tylko pretenduje do tego tytułu ;) dzisiaj sikaniem negatywny, dopiero 9dpo, termin @ 13.01.
Ale słuchajcie, nie wytrzymałam i poszłam po pracy zrobić betę! Wyniki bedą po 18-tej!

reklama
Trzymamy kciuki!
Ja jeszcze tez nie jestem oficjalna wrzesniowka, tylko pretenduje do tego tytułu ;) dzisiaj sikaniem negatywny, dopiero 9dpo, termin @ 13.01.
Ale słuchajcie, nie wytrzymałam i poszłam po pracy zrobić betę! Wyniki bedą po 18-tej!
bartha czekamy z niecierpliwością

Za wiele razy się zrazilam, i za długo się staram. Dam znać może jutro zrobię chociaż wolę poczekać do pon

A Wy długo się staralyscie?
ja też tak na poważnie z testami owu i planowaniem to 2 cykle. Ale za to pare lat (4l) przekonywałam mojego M na drugie dziecko.

ja też tak na poważnie z testami owu i planowaniem to 2 cykle. Ale za to pare lat (4l) przekonywałam mojego M na drugie dziecko.
Od ostatniego poronienia minęło 2 lata a ja zajsc nie mogłam, łącznie staramy się już z jakieś 6 -7 lat z przerwami krótkimi

reklama
Do góry