Witajcie Dziewczyny Gratuluję każdej z osobna Ja mam termin na 15.09 (wyliczył tak kalendarz, więc pewności brak). 9 dni przed planowanym @ zrobiłam test - słaba druga kreska, potem dzień przed- ciut mocniejsza i w dniu @ krecha juz mocna. Wizytę mam na 18 stycznia..
reklama
bertha
Fanka BB :)
Czesc Dziewczyny! ja tak jak mamaNadii na razie cicho liczę że oficjalnie do Was dołączę za parę dni
Dzisiaj 8dpo, i planuje testować w sobotę. Biorę duphaston od 1dpo. brzuch mnie troche pobolewa. w poniedzialek i wtorek calkiem mocne skurcze, dzisiaj takie ćmienie.
Piersi natomiast nic a nic..
Temperatura wczoraj sie podwyzszyla do 36.83, dzisiaj 36.82, ale tez wczoraj czulam sie troche jakby mnie przeziębienie łapało, wiec nie wiem czy to nie bylo tym spowodowane.
hmm.. co sie bede oszukiwac, pewnie do soboty nie wytrzymam i jutro juz zrobie test tylko musze po nie podjechac..
Trzymajcie kciuki!
Dzisiaj 8dpo, i planuje testować w sobotę. Biorę duphaston od 1dpo. brzuch mnie troche pobolewa. w poniedzialek i wtorek calkiem mocne skurcze, dzisiaj takie ćmienie.
Temperatura wczoraj sie podwyzszyla do 36.83, dzisiaj 36.82, ale tez wczoraj czulam sie troche jakby mnie przeziębienie łapało, wiec nie wiem czy to nie bylo tym spowodowane.
hmm.. co sie bede oszukiwac, pewnie do soboty nie wytrzymam i jutro juz zrobie test tylko musze po nie podjechac..
Trzymajcie kciuki!
gosia2808
Fanka BB :)
Tez mam wizyte 18.01Witajcie Dziewczyny Gratuluję każdej z osobna Ja mam termin na 15.09 (wyliczył tak kalendarz, więc pewności brak). 9 dni przed planowanym @ zrobiłam test - słaba druga kreska, potem dzień przed- ciut mocniejsza i w dniu @ krecha juz mocna. Wizytę mam na 18 stycznia..
Mnie w pierwszej ciazy tez odrzucilo od kawy i miesa a teraz poki co spokoj nie mam specjalnych dolegliwosci. Moze poza bolem brzucha jak wiekszoscA odrzuciło Was od kawy? mnie w poprzedniej ciąży odrzuciło dosyć szybko, teraz wychodzi na 5 tydz i nie odwracam się jeszcze na jej widok i zapach.
Bertha ja trzymam bardzo mocno. Daj znac co wyszlo jak zrobisz. Przesylam ciazowe fluidkiCzesc Dziewczyny! ja tak jak mamaNadii na razie cicho liczę że oficjalnie do Was dołączę za parę dni
Trzymajcie kciuki!
Bertha u mnie dopiero w 14dpo wyszlo j bety nie robilam i sie zastanawiam czy robic? Nigdy nie robilam. Wiem dokladnie kiedy mialam owu i szczerze powiem czekam na wizyte u gina az potwierdzi bo wtedy mnie to uspokoi. A beta mi takiego spokoju nie da wiec nie chce kasy wydawac. Zwlaszcza ze trzeba zrobic raz a pozniej drugi raz zeby sprawdzic czy przyrasta. Wiec wole to 60 zl dolozyc do wizyty u gina.Dziewczyny, a w którym dniu dpo testowalyscie i wyszły pozytywy?
I kiedy / czy robiliście beta Hcg i jaka była wartość? Rozważam zeby jutro pójść na betę, ale jutro dopiero 9dpo..
reklama
Gosia ja dopiero 28 wiec czekam na wiesci od Ciebie.Tez mam wizyte 18.01
Jak tam twoj M. ?
Dziewczyny czy mowityscie juz najblizszym czy czekacie jeszcze z przekazaniem tej informacji ? I ile bedziecie czekac?
Ja zastanawiam sie czy nie zrobic niespodzianki na dzien babci i dziadka i napisac kartke zeby Nikola im dala z zyczeniami od siebie i fasolki