reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Dziś dopadło mnie okropne zmęczenie. Ratuje cie się kawą w takich sytuacjach? Wiem, że ni powinno się jej pić ale jak ni mogę sobie pozwolić na odpoczynek to co robii

reklama
Dziś dopadło mnie okropne zmęczenie. Ratuje cie się kawą w takich sytuacjach? Wiem, że ni powinno się jej pić ale jak ni mogę sobie pozwolić na odpoczynek to co robii

Pozwalam sobie na jedną filiżankę kawy dziennie.
W pierwszej ciąży od kawy mnie odrzuciło a potem to miałam nadciśnienie wiec nie bardzo mogłam.
Ale w tej bardzo mi smakuje- jedna filiżanka nie zaszkodzi :)

Ja wypijam 2 dziennie tzn staram się. Wczoraj nie wytrzymałam i stanęło na trzech ale od dzis będę silna i ponad dwie nie wypiję.

U mnie bez zmian, nadal ból brzucha i leci. Wzięłam nospe, mam teraz wolne godzinkę to posiedzę sobie. Odpoczne.
Co do kawy to ja jedna dziennie pije, bez tego ani rusz ;) Rozpuszczalna z mlekiem nie zaszkodzi :)

A ja ogólnie nie piję kawy. Nie lubię w życiu może z 3 kawy wypilam. Ale herbata.... ooo to jest to a co do zmęczenia.. ciągle chce mi się spać a moj synek nie pomaga

Cześć wszystkim
Mam takie małe pytanie, jak miałyście USG i był zrobiony pomiar Fasolki To jaka duża była. My mieliśmy wczoraj pierwsze USG i na zdjęciu jest pomiar 0,91cm. I teraz sie zastanawiam czy to nie jest trochę mało jak na prawie 8-my tydzień ?
Dzieki za odpowiedz

Bulkaasia spokojnie, będzie dobrze. Musi być dobrze!!
Ja latem nauczyłam się pić kawę rozpuszczalna z mlekiem. Pije dwie dziennie ale od kilku dni nie mam ochoty. I to mnie denerwuje, okres się spóźnia, nie mam apetytu gdzie normalnie to ja ciągle mam na coś ochotę, a teraz ani na kawę, ani nic słodkiego ani nic innego. Mogłabym w ogóle nie jeść. Cycki bolą i pieką a test negatywny...

reklama
Ja pije dwie kawy dziennie ale slabe.
Bylam dzis u endokrynologa zwiekszyl dawke lekow i powiedzial ze nie mam sie niczym martwic i bzdur w necie nie czytac.
Progesteron na odpowiednim poziomie
Nie moge doczekac sie wizyty u gin

Do góry