Acgug
Fanka BB :)
Plamilam. Okazało się, że mam krwiaka.Acgug a dlaczego mieliście zakaz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Plamilam. Okazało się, że mam krwiaka.Acgug a dlaczego mieliście zakaz?
Ja w środę musze zapytać gin czy juz mogę bo normalnie erotyki mi się zaczynają śnić w roli głównej z moim M.
Ja od dzisiaj miałam zacząć porządki ale nie mam weny.
Umylam drzwi od łazienki i od kotłowni i normalnie padłam. Tak się zmęczylam aż mi nie dobrze. Wiecie co?? Oglądałam filmik z dziewczynką artystyczną i bardzo się boje, że jak u mnie zaczęło by się coś dziać to po prostu tego nie poznam.
Tysia dlaczego wcześniej nie chcesz iść na l 4?
Ja za 2 godzinki ide poznać moja dzidziule
Dziewczyny, mam pytanie, która z Was miała amniopunkcję bo już nie pamiętam?
Właśnie dzwoniła do mnie lekarka, że z testu Pappa wyszło ryzyko choroby genetycznej 1:130 iluś tam. nie mam przed sobą wyników. I zaleca wizytę u genetyka i ew potem decyzję o amniopunkcji. Miała któraś z Was wynik, że jesteście w grupie ryzyka wysokiego?
Miałam zlecenie na amniopunkcje ale nie zgodziłam się.Dziewczyny, mam pytanie, która z Was miała amniopunkcję bo już nie pamiętam?
Właśnie dzwoniła do mnie lekarka, że z testu Pappa wyszło ryzyko choroby genetycznej 1:130 iluś tam. nie mam przed sobą wyników. I zaleca wizytę u genetyka i ew potem decyzję o amniopunkcji. Miała któraś z Was wynik, że jesteście w grupie ryzyka wysokiego?
Nie strasz mniemy mieliśmy zakaz całą poprzednią ciążę
niestety nie pomogę, najlepiej idź porozmawiać z lekarzemDziewczyny, mam pytanie, która z Was miała amniopunkcję bo już nie pamiętam?
KasiaMarysia chyba się dziwi, że nie pójdziesz na L4 wcześniej a nie tak późno ja miałam plan do końca czerwca pracować ale już wiem, że max do końca maja będę...a szczerze to momentami już mi się nie chceWczesnie? Chyba normalnie. Nie widzę w upały siedzenia 8 godzin za biurkiem. Niestety nie mam mozliwosci zeby w pracy sie polozyc na chwile czy cos. W ciąży z córcią pracowalam do ostatniego dnia, ale miałam swoja firme plus pol etatu z nienormowanymi godzinami pracy, wiec duzy luz w zakresie pracowania. Teraz tego nie mam. Poza tym nie lubie swojej pracy.....
Nie strasz mnie
Kurcze a ja dalej czekam na testy pappa i już mnie nerwy powoli zjadają.a jak wyszło usg genetyczne przyziernosc i przepływy?Dziewczyny, mam pytanie, która z Was miała amniopunkcję bo już nie pamiętam?