reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Tysia to dobrze wiedzieć kurcze ;-)

Zaśmiałam się jak napisałaś ze Twoja mama się w czoło pukala :-D innego wyjścia nie ma jak dziecko się uprze to tak musi być.

Kawę od 14 tc Lubie ale z mlekiem.

Kochane uciekam sprzątać. Udanych wizyt i miłego dzionka :-* buziaczki dla Was i dla brzuszków, Anik dla Twojego płaskiego także :-*

Oj moja uparta bardzo była. Spac na przyklad wcale nie chciała., Moja mama soie uparła ze dziecko 2 m-ce to spac duzo musi. Wziela wózek i na spacer z hasłem: babcia cię zalula. No i latała 2 godziny z wózkiem, a moje dziecko spało w tym czasie 5 minut. Mina mamy jak wrócila i stwierdziła ze :ona rzeczywiscie nie chce spac - bezcenna!

KasiaMarysia oby Wam się wszystko ułożyło :)

Tysia123 Tak zamierzamy się budować, tzn. zacząć budowę w przeciągu 2 najbliższych lat. Działkę mamy, teraz gromadzimy fundusze. I myślimy nad projektem :)

Wow, to zdawaj relacje jak tam ;) Ja mam to wlasnie śweizo za sobą. chociaz w sumie nadal trwa, bo mamy pół domu wykonczone dopiero. Wiec caly czas cos tam robimy.

Ale dzis piekne słoneczko ; )Az sie w pracy siedziec nie chce.... A co bedzie jak temperatura bedzie wyzsza? .... Ja planuje od lipca na zwolnienie isc wiec jeszcze troche sie pomecze...

Umylam drzwi od łazienki i od kotłowni i normalnie padłam. Tak się zmęczylam aż mi nie dobrze. Wiecie co?? Oglądałam filmik z dziewczynką artystyczną i bardzo się boje, że jak u mnie zaczęło by się coś dziać to po prostu tego nie poznam.

Tysia dlaczego wcześniej nie chcesz iść na l 4?

Dziewczyny pomozcie od wczoraj czuje nad piersiami jakby ktos mi cegle polozyl w tym miejscu a pozniej biegne z wymiotami ze ledwo zdarzam do wc. Nie mialam tak wczesniej i zastanawiam sie czy te moje witaminy tego nie powoduja a w szczegolnosci jod przy moim wyniku 4.5 moze to ma jakis zwiazek?

reklama
Do góry