reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

cześć dziewczyny ja się dzisiaj znowu załamałam .... TSH 20,3

Na wątku gdzie pisze z dziewczynami ktore maja dzieci w wieku mojej córci, jest dziewczyna ktora ma skaczące TSH jak ty. Jest juz po połowie ciąży. Chcesz, to dam ci jej nick, mozesz ja popytac jak chcesz co i jak u niej było.

Dzien dobry wszystkim ;)

I za dzisiejsze wizyty kciuki ogromne. Będzie dobrze!

reklama
Witam,
od rana z powerem :-) :)

hej Kochane :)

u mnie masę roboty. W domu prawie mnie już nie ma. Na szczęście się dobrze czuję, ale jeść nie mam kiedy normalnych posiłków i lecę na kanapkach. Za kilka dni mam odbiór sanepidu i mam nadzieję, że będę mogła troszkę przystopować.

KasiaMarysia cieszę się, że wszystko u Ciebie dobrze. Pomyśl jeszcze o tym ojcostwie. Wiem, że masz dość Kamila, ale to ojciec Twojego dziecka. Wyobraź sobie sytuację, że Tobie by się coś stało, odpukać (pfu,pfu), dziecko trafi do pogotowia opiekuńczego i nie wiadomo co Nim dalej. To czarny scenariusz, ale jako matki myślę, że powinniśmy każdy brać pod uwagę. A ściemniać, że ojcem jest Twój mąż też nie ma co, bo Kamil zażąda testów DNA i wszystko wyjdzie. Dobrze jest jak w życiu kierujemy się prawdą :)

Ja mam 22 marca wizytę dopiero, ale jeszcze przed wizytą muszę powtórzyć morfologię, ostatnio dostałam skierowanie :) No i wyniki cytologii będą...

Acgug gdzie się podziewasz??? :)

ale masz teraz intensywny czas. Fajne ale uważaj na siebie.

Hej Dziewczyny. Pozwolicie ,że i ja do Was dołączę? Termin mam na 1 września. Mam 2 letnią córeczkę. Nadal pracuję.

witaj :tak:

Tosia nie zwracaj uwagi na tą babę,pewnie miała nerwy zszargane i chciała się wyżyć,a tu jej akurat podeszlas pod rękę,to pieprzla głupotę.za przeproszeniem zjeb ja konkretnie jak pójdziesz.E Witam przybyła mamę.
Ja się na wizytę szykuje mam na 9:45

kciuki za wizytę &&&&&

Ja uciekam. Muszę jeszcze na chwilę po drobne zakupy zajechać i później do lekarza. Nie wiem, o której napisze, bo po lekarzu przyjaciółka zaprosiła mnie do siebie. Niedaleko mieszka więc do niej zajdę. Do zobaczenia.

Witam z rana, powodzenia na wizytach.
Ja musze jechać do firmy pozmieniać dane meldunku.
A właśnie się dowiedziałam że mój przyjaciel z dzieciństwa będzie mieć dzidzie w tym samym wieku. Super body sie wychowalismy na tym samym podwórku a teraz dzieci będą z września;)
Miłego dnia

Dzień dobry :-D

Malusiolka &&&&& juz mocno trzymam kciuki :-D

Hej Molly. Powiem Ci ze szalejesz. Musisz więcej odpoczywać. Jeśli chodzi o moją sprawę, wszystkiego poradzę się psychologa. Jeśli będzie chciał mieć prawa do dziecka to niech zakłada sprawę o ojcostwo. Jeśli mi by się coś stało to dziecko trafi do mojego ojca albo matki z racji tego że są spokrewnieni. O to się martwię, bo koleżanki w pcpr nie pozwoliły by żeby moje dziecko bujalo się po ośrodkach. Może to nie miłe co zrobię, ale on się teraz mną nie przejmuje. Wymyśla, że w szpitalu był, że wymiotuje krwią, jakby tak było to nie wypuściliby go w ciągu godziny. Takie granie na moich emocjach, a potem ja wyląduje na neurologii.

Witaj marlenkawww. Napisz coś o sobie :)

Daria &&&&&& za wizytę.

Tosia uspokoilas się kochana??

Cześć dziewczyny. U mnie dziś paskudna pogoda - ciemno i deszczowo.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Ja we wtorek mam prenatalne. Odliczam już dni.

Biorę się za sprzątanie póki syn w przedszkolu.

Miłego Dnia.

Hej dziewczyny ja wczoraj znowu bóle brzucha miałam i do tego na wkładce dziwny kolor..Mam cały czas wydzieline bo luteine dopochwowo biorę ale wczoraj taki pomarańczowy lekko kolor nie piecze ani nic tylko jakby śluz taka nie żywa tylko stara krwią lekko podbarwiony.. I wzgórek mnie pobolewa nie wiem czy to normalne czy niepokoić się..nie chce siać paniki i do szpitala jechać.. Miała któraś z was takie objawy? Miłego dnia życzę :-) i witam wszystkie nowe mamusie :-)

reklama
Do góry