reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Kornela tak miałam w drugiej ciąży:unsure:
mloda zona przykro mi że w swoim życiu trafiłaś na takich palantów :confused:
KasiaMarysia po tylu godzinach snu chyba się wyspałam :tak:

reklama
Właśnie może wiecie jak zmienić nick? Bo ten jest sprzed 7 lat więc już ani mloda ani żona ;-)
Malusiolka teraz po tym wszystkim z dwójka dzieci to marne raczej szanse i ciężko będzie komuś zaufać.. Teraz było ciężko ale po długich staraniach zaufalam i widzisz jak wyszło.. Ale mimo wszystko cieszę się że będę miała jeszcze jednego maluszka a córcia szaleje z radości :-) zawsze marzyła o rodzeństwie :-)

Właśnie może wiecie jak zmienić nick? Bo ten jest sprzed 7 lat więc już ani mloda ani żona ;-)
Malusiolka teraz po tym wszystkim z dwójka dzieci to marne raczej szanse i ciężko będzie komuś zaufać.. Teraz było ciężko ale po długich staraniach zaufalam i widzisz jak wyszło.. Ale mimo wszystko cieszę się że będę miała jeszcze jednego maluszka a córcia szaleje z radości :-) zawsze marzyła o rodzeństwie :-)

Nie wiem jak zmienić nick :(

Mi się trochę myli no mamy Tosia i Tysie :)

Kasiek chyba 3 ze mną :)
Wiec młoda żona się nie pomyli :)

Dziewczyny na suchą twarz robiłam peeling z miodu i cukru. Bardo mi pomagał, skóra była odżywiona i gładka. Polecam :)

Miałam podobnie z moim mężem. Jest dla mnie ważny i nie wiem jak to będzie jak się dowie o ciąży. Teraz próbujemy się kumpelowac, Kamil nie jest za szczęśliwy ale to był mój pierwszy chłopak, mąż, 8 lat razem. Mam nadzieję, że to rozstanie dało mu do myślenia i jakaś inna kobieta na tym skorzysta.

Mój mąż miał wypadek, został potrącony przez samochód. Prawie miesiąc leżał w śpiączce i lekarze nie dawali żadnych nadziei.

A mnie dziś leniwiec dopadł ale muszę się spiac w sobie bo czeka mnie robienie tortu dla chrzesniaka na urodziny.. Dziś tylko biszkopty jutro reszta. Takiego Lorda Vadera tylko białego sobie zażyczyl :-)

Załączniki

• SG_cake_D700__DSC6288.jpg
    SG_cake_D700__DSC6288.jpg
    76,4 KB · Wyświetleń: 102
Mój mąż miał wypadek, został potrącony przez samochód. Prawie miesiąc leżał w śpiączce i lekarze nie dawali żadnych nadziei.

Musiałaś przychodzić ciężkie chwile :( bardzo mi przykro. Teraz wszystko z nim dobrze?
Jesteś dzielna.

Mój ma chore serce, ma to co któraś z dziewczyn częstoskurcz nad komorowy, miał ablacje, teraz ma mieć operację na kręgosłup, a ma dopiero 26 lat.

A mnie dziś leniwiec dopadł ale muszę się spiac w sobie bo czeka mnie robienie tortu dla chrzesniaka na urodziny.. Dziś tylko biszkopty jutro reszta. Takiego Lorda Vadera tylko białego sobie zażyczyl :-)
Ja tez robie torty ale nigdy nie bawiłam się z masą cukrowa. Wstaw zdjęcie jak zrobisz

reklama
Musiałaś przychodzić ciężkie chwile :( bardzo mi przykro. Teraz wszystko z nim dobrze?
Jesteś dzielna.

Mój ma chore serce, ma to co któraś z dziewczyn częstoskurcz nad komorowy, miał ablacje, teraz ma mieć operację na kręgosłup, a ma dopiero 26 lat.

Jak to każdego człowieka los doświadcza :( Pewnie, że jest dobrze, na przekór wszystkim i wszystkiemu. Kosztowało nas to wiele łez, cierpienia, ćwiczeń, rehabilitacji, jezdzenia po lekarzach. Lekarze różne rzeczy mówili, a on mimo krwiaka w mózgu, śpiączki, niedowładu prawostronnego, złamania biodra, żeber, czaszki wyszedł z tego niemal bez szwanku. I na własnych nogach poszedł do ślubu i przetańczył całą noc :) Bo wypadek był niecałe pół roku przed naszym zaplanowanym ślubem.

Do góry