reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
No dziwne , poczekam do wizyty i zobaczymy ;))
Martya a może Cię zaskoczy i coś dostaniesz ;) choć w sumie ja też mam takie przeczucie jak Ty alee trzeba wierzyć hehe ;))
AnusiaP u mnie też dziś rybka na obiad a do niej surówka z kiszonej mmm ;)
Mloda zona mam nadzieje że moje dziecko też będzie lubiło zdrowe jedzonko , już teraz zapowiedziałam swojemu że mcdonald to bd z jakiejś szczególnej okazji , bardzo rzadko żeby się dziecko nie przyzwyczaiło do śmieciowego jedzenia.

Co do jedzenia dzieciaków to moja bratowa ma problem z moją 3 letnią bratanicą - ona mogłaby jeść tylko placki ziemniaczane , naleśniki i suche ziemniaki i każda próba wprowadzenia nowości kończy się źle..

A jeszcze u mnie trwa remont w końcu jeden pokój będzie dziś skończony ;)))

Co Ty opowiadasz. Razem jest lepiej choć czasem są i starcia. Jak przygotowania do obrony?

Kochana na prawdę. Jestem strasznie zazdrosną osobą i zawsze wydaje mi się że jest tysiące lepszych dziewczyny ode mnie. Przygotowania hmmm notatki leżą obok ale weny brak. Dziękuję że pytasz :-*

No dziwne , poczekam do wizyty i zobaczymy ;))
Martya a może Cię zaskoczy i coś dostaniesz ;) choć w sumie ja też mam takie przeczucie jak Ty alee trzeba wierzyć hehe ;))
AnusiaP u mnie też dziś rybka na obiad a do niej surówka z kiszonej mmm ;)
Mloda zona mam nadzieje że moje dziecko też będzie lubiło zdrowe jedzonko , już teraz zapowiedziałam swojemu że mcdonald to bd z jakiejś szczególnej okazji , bardzo rzadko żeby się dziecko nie przyzwyczaiło do śmieciowego jedzenia.

Co do jedzenia dzieciaków to moja bratowa ma problem z moją 3 letnią bratanicą - ona mogłaby jeść tylko placki ziemniaczane , naleśniki i suche ziemniaki i każda próba wprowadzenia nowości kończy się źle..

A jeszcze u mnie trwa remont w końcu jeden pokój będzie dziś skończony ;)))
U mnie surówka z kiszonej kapusty wczoraj była. Pyyychaaa
Ale Ci fajnie z remontem. Wszystko takie świeże i nowe. Ja planuje przemalowac sypialnie ale to jak cieplej będzie.

Nooo już się nie umiem doczekać końca , dopiero 1 pokój będzie gotowy a gdzie tam pozostałe dwa i kuchnia ;o ale mysle ze do porodu dziecka zdążymy;))
Ja dziewczyny uciekam , jade po listwy do paneli ;)

Ja nie mam szczególnych zachcianek, przynajmniej póki co ;-)

Dziewczyny mam takie pytanie, właśnie mnie natchnęło ;-) jakie łóżeczko jest dla dziecka lepsze i bardziej praktyczne 60x120cm czy 70x140cm?
Ale łóżeczko dla niemowlaka czy starszego dziecka? Ja dla córki miałam kolyske na kółkach niedużą później miała łóżeczko jak juz podnosiła się , a teraz ma zrobione łóżeczko 90x 160.

Jane to napewno jest denerwujące jak dziecko nie chce jeść. Ale nie zmusić przecież. Wyrośnie z tego. Nie ma się co martwić.

wiem i nie mam mowy o zmuszaniu bo to tylko odwrotny skutek by miało tylko mi szkoda po prostu bo ja uwielbiam jedzenie, jest tyle super rzeczy do jedzenia a ona będzie jadła suchy makaron...w końcu z tego wyrośnie ale mam nadzieję, że z tym bejbikiem będzie lepiej pod względem jedzenia :blink: a i mój m ponoć był strasznym niejadkiem :-p

Dziewczyny a planujecie wcześniej kupić łóżeczko i przygotować pokój?
Ja myślę że w wakacje odnowilabym ( o ile właściciel by się zgodził, bo chcemy wynająć), meble ustawić ale łóżeczko kupić po urodzeniu.

reklama
Do góry