reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

KasiaMarysia, bidulka :*

Mloda zona, zależy też od dziecka. U nas zawsze słodycze są i na widoku. Moje dziewczynki nie zawsze coś zjedzą i słodycze leżą, leżą, aż w końcu M coś zje :p Przeraża mnie widok jak niektóre dzieci nie mają umiaru i non stop fast food i coś słodkiego. My kupujemy MacDonaldsa czasmi dla dzieci, ale one przeważnie interesują się zabawką, a nie jedzeniem.

Martya, skąd wiesz, że od męża nic nie dostaniesz? Ja myślałam, że M zapomni tak jak ja nie pamiętałam, że zaraz nasze święto, ale od poniedziałku po złotnikach latał. I dziwne, że nikomu nic nie powiedział.

Wiem bo go znam :) No chyba, że mnie zaskoczy :)

reklama
Z moją córka nie jest tak, że jest niejadkiem. Uwielbia jeść. Tylko chodzi o to, że wkoło to samo. Podsuwa jej "nowosci" jedzeniowe i mam nadzieje, ze kiedyś nie będzie wybrzydzac.
A moja chociaż lubi takie rzeczy to niestety ogólnie niejadek jest przynajmniej w domu bo w przedszkolu podobno zjada wszystko pięknie.. No chyba że właśnie te ulubione rzeczy są to czasami i dwie dokladki prosi :-)

A moja chociaż lubi takie rzeczy to niestety ogólnie niejadek jest przynajmniej w domu bo w przedszkolu podobno zjada wszystko pięknie.. No chyba że właśnie te ulubione rzeczy są to czasami i dwie dokladki prosi :-)
Powoli im to przejdzie i będą lubić wszystko. Ważne, że jedzą.

Moj 1,5 roku i je banany,jablka,gruszki,sliwki,suszone owoce,brokuly,kalafior,fasole szparagoea,szpinak,marchewka,pietruszka,kukurydza,groszek,pieczywo,kasza gryczana,z mies-indyka,kaczke,kurczaka i wieprzowine. Lubi tez ryby. Pije tylko wode zrpdlana

ciesz się bo niejedzące dziecko może człowieka do szału doprowadzić....

A my pamiętajmy że 10 jest dzień mężczyzn.

mój dostanie super prezent, pierwszy raz zobaczy dzidzię na USG bo idzie ze mną na prenatalne :-) :) a co do prezentów od niego to nie narzekam bo zawsze pamięta i zawsze super prezenty dostaję :tak: choć akurat na dzień kobiet to jakoś specjalnie nie liczę na prezent

Jane to napewno jest denerwujące jak dziecko nie chce jeść. Ale nie zmusić przecież. Wyrośnie z tego. Nie ma się co martwić.

reklama
Jane no to rzeczywiście piękny i niezapomniany prezent :-)

Acgug tak tak. Pamiętam 2 lata temu poszłam na staż do Powiatowego Centrum Pomocy Rodzinie i 8 dostałyśmy
merci, a 10 my dawałyśmy rafaello.

Do góry