reklama
mloda zona
Fanka BB :)
Super :-)
mloda zona
Jane widzę że też masz już corcie w jakim wieku? :-)mloda zona już widać
Jane widzę że też masz już corcie w jakim wieku? :-)
Ola właśnie w lutym skończyła dwa a twoja??
mloda zona
Moja 24 sierpnia 5 lat skończy śmieje się że jak dobrze pójdzie to może dzidzia urodzi się tego samego dnia bo z córką też miałam termin na początek września ale urodziła się w 38 tc bo duża była :-)Ola właśnie w lutym skończyła dwa a twoja??
Acgug
Hej Dziewczynki
Pogoda barowa u nas. A wczoraj było tak pięknie.
W nocy znów spać nie mogłam, a z rana oczywiście musiałam pI przytulać się do wc. Kiedy te wymioty ustapia?
Co dzis na obiad u Was? Ja żadnego pomysłu nie mam
Miłego dnia zycze
W nocy znów spać nie mogłam, a z rana oczywiście musiałam pI przytulać się do wc. Kiedy te wymioty ustapia?
Miłego dnia zycze
Moja 24 sierpnia 5 lat skończy śmieje się że jak dobrze pójdzie to może dzidzia urodzi się tego samego dnia bo z córką też miałam termin na początek września ale urodziła się w 38 tc bo duża była :-)
U mnie dziewczyny dzieli jeden dzień (no i 4 lata ) - i trochę narzekają że mają zawsze razem urodziny wyprawiane.
Hej Dziewczynki
Miłego dnia zycze
Mam nadzieję, że już niedługo się u Ciebie skończą wymioty .
U mnie dziś kapuśniak i kaczka w sosie mango
mloda zona
U mnie chyba właśnie przeszły wieczorne mdłości i wymioty bo wczoraj już tylko troszkę mnie mdlilo i od 3 dni nie zwracam :-) czyli koniec I trymestru początek II kończą się najgorsze objawy.. Za to teraz zaczęły się zawroty glowy co wejdę do sklepu to słabo mi sie robi i gorąco.. Ale wolę to niż wieczorne spotkania z sedesem :-) u mnie rosolek i sosik z kasza :-) młoda uwielbia.. A właśnie macie jakieś ciążowe zachcianki?Hej Dziewczynki
Miłego dnia zycze
reklama
Acgug
Ciągle jadłabym ogórki kiszone.
Moja tez uwielbia rosół.
Dziewczyny Wasze dzieci jedzą wszystko co im podanie czy mają swoje ulubione potrawy? U mnie tak właśnie jest ze wkoło to samo. Jak dam coś nowego to owszem córka spróbuje ale tylko sprobuje i na tym się jej jedzenie kończy.
Moja tez uwielbia rosół.
Dziewczyny Wasze dzieci jedzą wszystko co im podanie czy mają swoje ulubione potrawy? U mnie tak właśnie jest ze wkoło to samo. Jak dam coś nowego to owszem córka spróbuje ale tylko sprobuje i na tym się jej jedzenie kończy.