reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

Ale to lekarz wyliczyl sam czy usg tak pokazalo? Tak czy inaczej wyglada to na jakis blad.

ckai3e3kikq3p3qp.png
To u KasiMarysi wiec nie wiem dokladnie. Mi sie wydaje,ze wszystko jest ok aczylolwiek tytułu lekarskiego nie mam:)

reklama
Gabeeeee coś takiego właśnie:)
Oj tak, w złe oczy wierze. U nas jest taka babka. Spotkałam ją i powtarzala ciągle - wam to dobrze bo w nowym domu mieszkacie, a mój syn na stancji.... i nastepnego dnia nam dom zalało - rura pękła jak byliśmy w pracy....

Mam. A ty nie masz?
Co do wymiarów i wieku ciąży to nie ma co porównywac wyników od róznych lekarzy, robionych na róznych sprzetach Trzymaj sie jednego lekarza.

Ja jak lekarz mówi ze jest ok to wierze mu ze jest ok. Dzieci rosną w różnym tempie i maja rózne wymiary. Jak sie rodza to tez jedno wazy 2500 a inne 5000 g.

Mam kartę od 8/9 tydz ale głównie chodziło mi o badanie ULTRASONOGRAFICZNE

Za miesiąc mam wizytę u niej. Ale za tydzień pójdę prywatnie na wizytę, na prenatalne będzie za późno ale może na dobrym sprzęcie powie mi lekarz czy jest ok.

reklama
Do góry