reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Ja codziennie zjadam może inaczej przeżuwam 2 łyżki siemienia lnianego do smaku można się przyzwyczaić a teraz raz dziennie z TĄ potrzebą chadzam :rolleyes:

Ja @ miałam 5.12 z niej termin mam na 12.09 ale moja gin twierdzi, że termin uznajemy wg usg a ten mam na 24.09 :p
Niezłe przebicie :cool:
No może spróbuję dodawać np do jogurtu. Może coś zadziała.
To rzeczywiście rozbieżnośc duża między terminami. Ja mam wg usg na 26 września ale pewnie będzie wcześniej bo cc będę mieć.

reklama
Siemie z jogurtem jest calkiem smaczne:) i swiezo zmielone jest tez dobre na wlosy;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Glutka nie przelkne:errr:
Na samą myśl mnie dźwiga:dry:

To takie bardziej płynne było do wypicia. Zmiażdzyłam 2 łyżeczki siemienia i zalałam szklanką gorącego naparu z mięty bo smaku siemienia znieść nie mogła. Jej smakowało i co najważniejsze pomagało.

To takie bardziej płynne było do wypicia. Zmiażdzyłam 2 łyżeczki siemienia i zalałam szklanką gorącego naparu z mięty bo smaku siemienia znieść nie mogła. Jej smakowało i co najważniejsze pomagało.
Może spróbuję. Może takie bardziej płynne przejdzie. Zobaczymy. Ja mężowi robiłam siemie jak miał chory zoladek. Pił to bez problemu.

reklama
Do góry