reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Na rozweselenie :-)

ab5be6d6016801c50d534fdab45d4ae3.jpg

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

reklama
no ja też mam zaparcia i wzdeciaTe zaparcia są najgorsze bo tak jak w moim przypadku chodzę do łazienki co 3 dzień,jest to bardzo męczące.Mi z usg nie mówił jaki termin narazie mam wyliczone z miesiączki na 21.09.2015
To Kochana mam podobnie z zaparciami. Co 3-4 dni się załatwiam i to z wielkim bólem do tego wzdęcia wrrr :sad:

To Kochana mam podobnie z zaparciami. Co 3-4 dni się załatwiam i to z wielkim bólem do tego wzdęcia wrrr :sad:
Mamy nieciekawie,a z miesiaca na miesiac bedzie jeszcze gorzej,chyba że nam się to zmieni.Modle się o to żeby nam to minęło.Jutro idę na badanie toksoplazmy,znowu jak mnie ukłuje to 2 tyg bede chodzic z sińcem i zadrapaniem przez igłę.:(

Mi na zaparcia najlepiej pomagają właśnie jabłka. Jak mam problem to zjem ze dwa jabłka, pół godzinki i po problemie :p

Mamy nieciekawie,a z miesiaca na miesiac bedzie jeszcze gorzej,chyba że nam się to zmieni.Modle się o to żeby nam to minęło.Jutro idę na badanie toksoplazmy,znowu jak mnie ukłuje to 2 tyg bede chodzic z sińcem i zadrapaniem przez igłę.:(

Czyli fachura tak jak u mnie w szpitalu. Orzekła, że wali na oślep bo żyły nie widzi. I dwa dni ręką nie mogłam ruszać a siniec miałam 3 tygodnie. Na szczęście tam gdzie teraz pobieram robi to świetnie, śladu nie widać. Można? Można.

Agcus bo widz że mamy ten sam tydzień,powiedz mi kiedy miałaś miesiaczke ostatnią bo ja 14.12.2015.ciekawe czy tak samo lekarze liczą.jak byłam w piatek u lekarza to napisał mi 11 tydz a z moich obliczeń w niedziele mi sie zaczynał 11.a jak byłam u niego był jeszcze 10 tydz.jak oni to liczą
Tez miałam @ 14.12:) obecnie mam na liczniku 11 t i 3 d

Nie strasz, ze może być jeszcze gorzej.
U mnie super babki kluja. Nic nie czuć dosłownie.

To super, ze znalazłaś sposób. Na mnie chyba nic nie działa.
Ja codziennie zjadam może inaczej przeżuwam 2 łyżki siemienia lnianego do smaku można się przyzwyczaić a teraz raz dziennie z TĄ potrzebą chadzam :rolleyes:

Tez miałam @ 14.12:) obecnie mam na liczniku 11 t i 3 d
Ja @ miałam 5.12 z niej termin mam na 12.09 ale moja gin twierdzi, że termin uznajemy wg usg a ten mam na 24.09 :p
Niezłe przebicie :cool:

reklama
Ja siostrze męża jak w ciąży była i miała zaparcia to zaserwowałam kisielek z siemienia i jej pomógł, potem sobie sama robiła

Do góry