reklama
Acgug
Fanka BB :)
Witamy Goraleczke!Hej dziewczyny! Ja tutaj nowa10 tydzień się zaczął. Ogólnie bezobjawowo aż dziwne bo wszystkie znajome dookoła się strasznie męczą... A jak u Was to wygląda
pozdrawiam z zakopanego !
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
WitajHej dziewczyny! Ja tutaj nowa10 tydzień się zaczął. Ogólnie bezobjawowo aż dziwne bo wszystkie znajome dookoła się strasznie męczą... A jak u Was to wygląda
Kolejna małopolanko
Acgug
Podobno 3 razy.Matko ja tez CC będę miała ,bo 3 raz ,i zAkladaja ze może się rozejść poprzednia blizna ,a swoja droga wiecie może ile razy można mieć cesarke ??
pola06
WitajHej dziewczyny! Ja tutaj nowa10 tydzień się zaczął. Ogólnie bezobjawowo aż dziwne bo wszystkie znajome dookoła się strasznie męczą... A jak u Was to wygląda
pola06
A jak zajde 4 razPodobno 3 razy.
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Moja na szczęście już godz śpi ...Idę bajkę opowiadać. Pa
reklama
dariaorzechowska
[Kochana ola06, post: 13790301, member: 163006"]Matko ja tez CC będę miała ,bo 3 raz ,i zAkladaja ze może się rozejść poprzednia blizna ,a swoja droga wiecie może ile razy można mieć cesarke ??[/QUOTE]
Kochana 3 razy można mieć cesarke.Bo bratowa miała i tylko 3 można bo jest kobiety zagrożenie zycia
Kochana 3 razy można mieć cesarke.Bo bratowa miała i tylko 3 można bo jest kobiety zagrożenie zycia