reklama
dariaorzechowska
Fanka BB :)
Agcus bo widz że mamy ten sam tydzień,powiedz mi kiedy miałaś miesiaczke ostatnią bo ja 14.12.2015.ciekawe czy tak samo lekarze liczą.jak byłam w piatek u lekarza to napisał mi 11 tydz a z moich obliczeń w niedziele mi sie zaczynał 11.a jak byłam u niego był jeszcze 10 tydz.jak oni to licząA ja bym zjadła zapiekanke albo kebaba i popila cola.
Agcus bo widz że mamy ten sam tydzień,powiedz mi kiedy miałaś miesiaczke ostatnią bo ja 14.12.2015.ciekawe czy tak samo lekarze liczą.jak byłam w piatek u lekarza to napisał mi 11 tydz a z moich obliczeń w niedziele mi sie zaczynał 11.a jak byłam u niego był jeszcze 10 tydz.jak oni to liczą
Oo ja tez mialam ostatnia 14.12 także też jestem ciekawa, bo pierwsze usg dopiero 14 marca
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Piszecie o kebabach, a mi takie jedzenie śmierdzi Jedyna rzecz z fast foodu to pizza, ale tylko z serem.
Martya, a ja mogę jeść jabłka, ale zaraz głodna po nich jestem.
Annam, super
Martya, a ja mogę jeść jabłka, ale zaraz głodna po nich jestem.
Annam, super
Acgug
Ostatnia @ 13.12. Termin mam na 20 września wg OM, a wg usg na 26 września.Oo ja tez mialam ostatnia 14.12 także też jestem ciekawa, bo pierwsze usg dopiero 14 marca
Co do wielkości brzucha to ma ogromny wieczorem. Tylko ze ja mam zaparcia i wzdęcia okropne wieczorami.
dariaorzechowska
Tak niestety mamy,coś byśmy zjadły, ale nie jest to pomyśli naszego organizmu, i daje nam znać.Oj my biedneA mnie od kilku dni napadło na jabłka ale po nich tak mnie wzdyma że szok
reklama
dariaorzechowska
no ja też mam zaparcia i wzdeciaTe zaparcia są najgorsze bo tak jak w moim przypadku chodzę do łazienki co 3 dzień,jest to bardzo męczące.Mi z usg nie mówił jaki termin narazie mam wyliczone z miesiączki na 21.09.2015Ostatnia @ 13.12. Termin mam na 20 września wg OM, a wg usg na 26 września.
Co do wielkości brzucha to ma ogromny wieczorem. Tylko ze ja mam zaparcia i wzdęcia okropne wieczorami.