KasiaRo
Fanka BB :)
Czytnik e-bookowDziewczyny może macie jakiś pomysł co można kupić na prezent komunijny dla dziewczynki. Jestem chrzestna i zupełnie nie wiem co dać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czytnik e-bookowDziewczyny może macie jakiś pomysł co można kupić na prezent komunijny dla dziewczynki. Jestem chrzestna i zupełnie nie wiem co dać.
Z checia bym zjadła ale potem zoladek byłby w VC.Teraz na komunie daje się tablety, laptopy i quady Na prawdę ciężko jest kupić prezent na komunię bo większość dzieci ma bardzo wygórowane wymagania. Ja dostałam kolczyki, łańcuszek i rower z którego najbardziej się cieszyłam, reszta mnie zbytnio nie interesowała Mnie problem co kupić czeka za rok. A oprócz prezentu jako chrzestne dajecie jeszcze pieniądze?
Dorwałam się do śledzi po kaszubsku, no po prostu nie mogłam się opanować. Teraz tylko czekać aż pobiegnę do łazienki.
Mają trampoline. Właśnie chodzi o to, ze chrzesnica ma wszystko.Acgug, a ja będę trzymać kciuki za Ciebie 16.03
Martya, ja praktycznie nic jeść nie mogę i wiem jak się czujesz.
Acgug, moja siostra dwa lata temu dla swojej chrześnicy kupiła,trampoline do skakania.
Martya, teraz dzieciaki przesadzają z prezentami. Mi mały drobiazg wystarczył. Najbardziej cieszyłam się, że suknie mogłam ubrać
Chce jej dać pieniądze i do tego prezent żeby miała na pamiątkę. Własnie mam problem z prezentem bo Martynka ma laptopa, tableta, telefon, rower itd. Myślałam o łańcuszku złotym z medalikiem. Co Wy na to?
Z checia bym zjadła ale potem zoladek byłby w VC.