reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Dziewczyny może macie jakiś pomysł co można kupić na prezent komunijny dla dziewczynki. Jestem chrzestna i zupełnie nie wiem co dać.
Czytnik e-bookow;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
Teraz na komunie daje się tablety, laptopy i quady :D Na prawdę ciężko jest kupić prezent na komunię bo większość dzieci ma bardzo wygórowane wymagania. Ja dostałam kolczyki, łańcuszek i rower z którego najbardziej się cieszyłam, reszta mnie zbytnio nie interesowała :p Mnie problem co kupić czeka za rok. A oprócz prezentu jako chrzestne dajecie jeszcze pieniądze?

Dorwałam się do śledzi po kaszubsku, no po prostu nie mogłam się opanować. Teraz tylko czekać aż pobiegnę do łazienki.

Acgug, a ja będę trzymać kciuki za Ciebie 16.03 :)

Martya, ja praktycznie nic jeść nie mogę i wiem jak się czujesz.

Acgug, moja siostra dwa lata temu dla swojej chrześnicy kupiła,trampoline do skakania.

Martya, teraz dzieciaki przesadzają z prezentami. Mi mały drobiazg wystarczył. Najbardziej cieszyłam się, że suknie mogłam ubrać :)

Malusiolka ja tak mam tylko z rana, później jest już ok. Tylko do niektórych pokarmów mam wstręt.

Ja niestety byłam pierwszym rocznikiem, który musiał mieć alby nad czym bardzo ubolewałam

Ostatnia edycja:
Chce jej dać pieniądze i do tego prezent żeby miała na pamiątkę. Własnie mam problem z prezentem bo Martynka ma laptopa, tableta, telefon, rower itd. Myślałam o łańcuszku złotym z medalikiem. Co Wy na to?

Teraz na komunie daje się tablety, laptopy i quady :D Na prawdę ciężko jest kupić prezent na komunię bo większość dzieci ma bardzo wygórowane wymagania. Ja dostałam kolczyki, łańcuszek i rower z którego najbardziej się cieszyłam, reszta mnie zbytnio nie interesowała :p Mnie problem co kupić czeka za rok. A oprócz prezentu jako chrzestne dajecie jeszcze pieniądze?

Dorwałam się do śledzi po kaszubsku, no po prostu nie mogłam się opanować. Teraz tylko czekać aż pobiegnę do łazienki.
Z checia bym zjadła ale potem zoladek byłby w VC.

Acgug, a ja będę trzymać kciuki za Ciebie 16.03 :)

Martya, ja praktycznie nic jeść nie mogę i wiem jak się czujesz.

Acgug, moja siostra dwa lata temu dla swojej chrześnicy kupiła,trampoline do skakania.

Martya, teraz dzieciaki przesadzają z prezentami. Mi mały drobiazg wystarczył. Najbardziej cieszyłam się, że suknie mogłam ubrać :)
Mają trampoline. Właśnie chodzi o to, ze chrzesnica ma wszystko.

Chce jej dać pieniądze i do tego prezent żeby miała na pamiątkę. Własnie mam problem z prezentem bo Martynka ma laptopa, tableta, telefon, rower itd. Myślałam o łańcuszku złotym z medalikiem. Co Wy na to?

Ja myślę, że to dobry pomysł. Teraz jest ciężko z prezentami bo dzieci praktycznie wszystko mają.

Z checia bym zjadła ale potem zoladek byłby w VC.

Ja po śledzikach zawsze wymiotowałam, a dziś jak narazie jest w porządku.

reklama
No lancuszek złoty albo kolczyki złote. Ja w tamtym roku też byłam chrzestna i kupiłam chrzesnikowi łańcuszek złoty + kasę.siostra też w tym roku była chrzestna u dziewczynki kupiła kolczyki złote + kasę. Udane prezenty do końca życia.tablet za parę lat się znudzi,aparat zepsuje a to pozostanie do końca.:)

Do góry