reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Chcialabym zmienic, ale to jakos jedyny ktory po uslyszeniu ze jest ciaza zagrozona i powiklana nie zbywal mnie, tylko wypisal skierowania, dokladnie zbadal, wzial wywiad ogolny, ale faktem jest ze jest chamski i strasznie nie mily...

Chyba to normalne że kompetentni lekarze do najmilszych nie należą. U nas najlepszy jest podobno ordynator, ale miałam z nim do czynienia na patologii, a potem rodziłam z nim córkę i też kawał chama. Ale dzięki zdrowemu podejściu i temu że potrafił mnie zmotywować córcia urodziła się żywa. Takze czasem dobrze zacisnąć zęby i wytrzymać gburowate zachowanie, a w zamian mięc profesjonalną ocene sytuacji.
Na wizyty chodze za to do lekarza który jest tez bardzo dobry, zwłaszcza w prowadzeniu ciąży i ginekologii operacyjnej, a do tego mega miły. Jakbym miała co miesiąc do gbura chodzic i jeszcze za to płacic to bym nie wytrzymała....

ponoc jak beta hcg wychodzi mala to na chlopca sie zapowiada :)

chyba niekoniecznie .... Jestem tez na forum nasz-bocian. Tam piszę z ciężarówkami o IUI i IVF wiec praktycznie każda robi beta HCG i sprawdza przyrosty i nie ma zasady. Czasem chłopak przy przyrostach HCG rzędzu 300% a czasem chłopak przy przyrostacj ledwo mieszczących się w normie

Ja musze miec dziewczynke inaczej chlopiec przez cale dzieciece zycie bedzie chodzil w rozowych ciuszkach... ;)

Hehehehe,,,,, moja córcia tak w niebieskim chodzila, bo miała byc chłopcem. Teraz bede kupowac uniwersalne a na koniec jak płeć pewna będzie to dokupie cos typowo dla danej płci.

Ja mam dwie komody pajacykow, bodziakow, kaftanikow itd. dla dziewczynki ;)

Wow., Ale to tak juz kupowałaś ? Czy masz młodsze dziecko? Kurcze... ja caly czas boje sie jeszcze cokolwiek kupic.

reklama
Dzien dobry:)

U mnie tez szaro, buro, mokro i ponuro:( a niestety bede musiala dzis przynajmniej po zakupy wyjsc.

KasiaMarysia, super ze ex podpisal bez pajacowania.

Snilo mi sie dzis usg na ktore ide w czwartek. Gabinet byl urzadzony w szkole, a lekarz nie mogl zrobic badania bo gdzies sie spieszyl i musislam wrocic nastepnego dnia [emoji46]

Poza tym jesli dzis jest 1 marca, to ja oficjalnie zaczynam 4 kalendarzowy miesiac [emoji846]

ckai3e3kikq3p3qp.png
Mi sie dzisiaj snilo ze w szkole spalam :)

Witam :-D czy mogę się do was przyłączyć? Termin porodu z własnych obliczeń wypada mi na 28 września. Kartę ciąży będę miała założona dopiero 18 marca. Pierwszą wizytę mam już za sobą (19 luty) i wszystko wporzadku. Wasz wątek śledzę od samego początku "wrześnioweczek". Pozdrawiam wszystkich serdecznie i trzymam kciuki za dobre wyniki :-D

Witaj :)

Dzień dobry Dziewczynki!
U nas paskudna pogoda. Jest ponuro i leje ciągle.
Z rana oczywiście rzyganko. Juz zła na to jestem. Jak długo jeszcze:crazy:
A mnie się śniła krowa, która piła mleko z miski. Dziwny sen. A i jeszcze Murzyn mi się śnił. Co to był za sen:szok:
Miłego dnia życzę:biggrin2:

Cześć dziewczyny! Od wczoraj miałam ok 20 stron do nadrobienia, ale dałam radę :)
- Witam wszystkie nowe Mamuśki :)
- Bardzo się cieszę, że Mamusie po usg są zadowolone :)
- KasiaMarysia23 życzę Ci wytrwałości w tym wszystkim, ale bądź dobrze nastawiona :)

Ja dziś się trochę gorzej czuję, jakoś mnie mdliło od rana i tak dalej, ale już nie narzekam. Biorę się w garść. Muszę przejrzeć bluzki i wybrać te najwygodniejsze aż do września :D bluzek ciążowych nie zamierzam kupować bo mam dużo luźnych więc brzusio się zmieści :)
W piątek jedziemy zobaczyć malutką córeczkę naszych znajomych - urodziła się w zeszłym tygodniu :)

reklama
Martya, niunius, aguś, ja wizytę mam na 15:30.

Aluśka, super że wizyta udana :)

KasiaMarysia, Kochana ale się ciesze :* Teraz spokojniejsza będziesz.

Czechow, ja mam też dwie córki. Starsza w maju 6, młodsza w sierpniu 4 latka skończy.
Co do soku z cytryny, to na samą myśl buzie mi wykrzywia :p

KasiaMarysia, kciuki za szkołę. Czasami pozory mylą. Uważaj na ex aby nie próbował Ciebie omotać. Skoro nie był w porządku do Ciebie, to teraz może tylko grać.

Acgug, pola, ale sny. Mi się dzisiaj śniło, że plamień dostałam. Wczoraj przed snem mieliśmy z M ochotę na przytulanie. Było bardzo miło, a później strach, bo około 10tc po stosunku plamiłam. Ale mam nadżerkę i ponoć dlatego plamienia były. A teraz po przytulaniu jest ok :)

Dzisiaj wyjątkowo głowa mnie nie boli. Dziewczynki dały mi pospać. Starsza wstała przed 9-tą, a młodsza po 9-tej. Gdyby nie Oliwcia, to Roksanka pospałaby pewnie do 10-tej.

Pozdrawiam.

Do góry