tysia123
Fanka BB :)
Chcialabym zmienic, ale to jakos jedyny ktory po uslyszeniu ze jest ciaza zagrozona i powiklana nie zbywal mnie, tylko wypisal skierowania, dokladnie zbadal, wzial wywiad ogolny, ale faktem jest ze jest chamski i strasznie nie mily...
Chyba to normalne że kompetentni lekarze do najmilszych nie należą. U nas najlepszy jest podobno ordynator, ale miałam z nim do czynienia na patologii, a potem rodziłam z nim córkę i też kawał chama. Ale dzięki zdrowemu podejściu i temu że potrafił mnie zmotywować córcia urodziła się żywa. Takze czasem dobrze zacisnąć zęby i wytrzymać gburowate zachowanie, a w zamian mięc profesjonalną ocene sytuacji.
Na wizyty chodze za to do lekarza który jest tez bardzo dobry, zwłaszcza w prowadzeniu ciąży i ginekologii operacyjnej, a do tego mega miły. Jakbym miała co miesiąc do gbura chodzic i jeszcze za to płacic to bym nie wytrzymała....
ponoc jak beta hcg wychodzi mala to na chlopca sie zapowiada
chyba niekoniecznie .... Jestem tez na forum nasz-bocian. Tam piszę z ciężarówkami o IUI i IVF wiec praktycznie każda robi beta HCG i sprawdza przyrosty i nie ma zasady. Czasem chłopak przy przyrostach HCG rzędzu 300% a czasem chłopak przy przyrostacj ledwo mieszczących się w normie
Ja musze miec dziewczynke inaczej chlopiec przez cale dzieciece zycie bedzie chodzil w rozowych ciuszkach...
Hehehehe,,,,, moja córcia tak w niebieskim chodzila, bo miała byc chłopcem. Teraz bede kupowac uniwersalne a na koniec jak płeć pewna będzie to dokupie cos typowo dla danej płci.
Ja mam dwie komody pajacykow, bodziakow, kaftanikow itd. dla dziewczynki
Wow., Ale to tak juz kupowałaś ? Czy masz młodsze dziecko? Kurcze... ja caly czas boje sie jeszcze cokolwiek kupic.