reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
KasiaMarysia to świetnie że ex podpisał papier:tak:
Molly idź koniecznie na to usg żył:sorry2:

Ja jutro z rana idę na usg tarczycy...

Dzień dobry :-)

U nas pogoda kiepska...
Mokro i pluchowato..
Pewnie i ślisko na drogach...

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Jesteś z Krakowa?

Obawiam się że z Wawy :p - mam rodzinę w Kraku ale to nazwisko mi się nie obiło o ucho.

Dzięki.

Ale pogoda niech to licho. Dzieci wyprawione, leczo się gotuje. Jeszcze mam górę prasowania ale chyba sobie dziś odpuszczę.

Mini
- nie wiem czy próbowałaś ale mi na mdłości pomaga sok z cytrusów. Odkryłam przez przypadek i za każdym razem kiedy mam problem piję szklankę soku.

Dzien dobry:)

U mnie tez szaro, buro, mokro i ponuro:( a niestety bede musiala dzis przynajmniej po zakupy wyjsc.

KasiaMarysia, super ze ex podpisal bez pajacowania.

Snilo mi sie dzis usg na ktore ide w czwartek. Gabinet byl urzadzony w szkole, a lekarz nie mogl zrobic badania bo gdzies sie spieszyl i musislam wrocic nastepnego dnia [emoji46]

Poza tym jesli dzis jest 1 marca, to ja oficjalnie zaczynam 4 kalendarzowy miesiac [emoji846]

ckai3e3kikq3p3qp.png

Dzień dobry dziewczyny.
U mnie też leje :'( mój ex napisał ze trzyma kciuki za szkole, bo zapomniałam o ze mam dziś jechać. Kurde takie spotkania mi chyba nie służą. Może rzeczywiście się zmienił...

Miłego dnia Kochane

Osobiscie nie wierze w takie cudowne przemiany;) ale jesli faktycznie tak, to moze z czasem bedziecie jeszcze w dobrych, kolezenskich relacjach. Pytanie jak przyjmie wiadomosc o ciazy etc.

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
Do góry