reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Mój mąż dba o to żebym się nie nudziła - wezwał mnie na ratunek bo mu auto nie chciało odpalić :D paskudny mokry śnieg pada, mogła by się zmienić ta pogoda

reklama
Dziewczyny kiedys mnie dobijecie. Tyle skrobiecie ze jak dochodze do konca to nie mam sily odpisywac. ;) Przystopujcie troche bo bede musiala w pracy robic przerwe na bb ;)
Gratuluje udanych wizyt.
Witam nowe kolezanki.
Daria dobrze ze mdlosci ustepuja.
Kasia trzymam kciuki za szybki rozwod.
Anik te terminy dobijaja. Alergolog dla dziecka za pol roku. Masakra. Chociaz u mnie czeka sie rok. Dobrze ze wyniki ok. Trzymam kciuki za Ciebie.

Ja tez wizyte mam 14.03 ;)

Bylam w kinie bo mialam darmowe zaproszenia na 7 rzeczy ktorych nie wiecie o facetach. Calkiem fajny. Przyjemnie bylo wyrwac sie z domu w babskim gronie. Poszlysmy w 5 kobietek.

Fajnie zapowiada sie bajka dla dzieci zwierzogrod. Na zapowiedzi poplakalam sie ze smiechu. Moze warto wybrac sie z cora ;) zobaczymy.

Jutro znowu pobudka o 5 wiec nie zabawie tu dlugo ;)

KasiaMArysia to super, że podpisał :) gratuluję :)

Daria ja żylaków nie mam ale mam początki zakrzepicy żył głębokich. Moja lekarka rodzinna dziwi się, że nie ma widocznych żylaków jeszcze. Zanim mi da leki to wysłała mnie na usg żył, ale jakoś dojść nie mogę, a zaraz skierowanie straci ważność :/ trzeba będzie pójść

reklama
Do góry