reklama
I ja rowniez mam pierwsze ever usg 14.03 o 12.40To mamy wizyty tego samego dnia na którą masz godzinę?
kornela123
Fanka BB :)
A ja mam jutro wizytę u kardiologa. Takze ide sie wykąpać i spac
Odezwe się jak wrócę od kardio.
Odezwe się jak wrócę od kardio.
Dziewczyny kiedys mnie dobijecie. Tyle skrobiecie ze jak dochodze do konca to nie mam sily odpisywac. Przystopujcie troche bo bede musiala w pracy robic przerwe na bb
Gratuluje udanych wizyt.
Witam nowe kolezanki.
Daria dobrze ze mdlosci ustepuja.
Kasia trzymam kciuki za szybki rozwod.
Anik te terminy dobijaja. Alergolog dla dziecka za pol roku. Masakra. Chociaz u mnie czeka sie rok. Dobrze ze wyniki ok. Trzymam kciuki za Ciebie.
Ja tez wizyte mam 14.03
Bylam w kinie bo mialam darmowe zaproszenia na 7 rzeczy ktorych nie wiecie o facetach. Calkiem fajny. Przyjemnie bylo wyrwac sie z domu w babskim gronie. Poszlysmy w 5 kobietek.
Fajnie zapowiada sie bajka dla dzieci zwierzogrod. Na zapowiedzi poplakalam sie ze smiechu. Moze warto wybrac sie z cora zobaczymy.
Jutro znowu pobudka o 5 wiec nie zabawie tu dlugo
Gratuluje udanych wizyt.
Witam nowe kolezanki.
Daria dobrze ze mdlosci ustepuja.
Kasia trzymam kciuki za szybki rozwod.
Anik te terminy dobijaja. Alergolog dla dziecka za pol roku. Masakra. Chociaz u mnie czeka sie rok. Dobrze ze wyniki ok. Trzymam kciuki za Ciebie.
Ja tez wizyte mam 14.03
Bylam w kinie bo mialam darmowe zaproszenia na 7 rzeczy ktorych nie wiecie o facetach. Calkiem fajny. Przyjemnie bylo wyrwac sie z domu w babskim gronie. Poszlysmy w 5 kobietek.
Fajnie zapowiada sie bajka dla dzieci zwierzogrod. Na zapowiedzi poplakalam sie ze smiechu. Moze warto wybrac sie z cora zobaczymy.
Jutro znowu pobudka o 5 wiec nie zabawie tu dlugo
KasiaMarysia23
Nie uslyszalam od niego jeszcze nic milego... wiec watpie zeby to sie zmienilo
A ktory Ci wychodzi od ostatniej miesiaczki?
A może zmień lekarza???
KasiaMarysia23
Gabeeee, Aluśka gratuluję udanych wizyt.
Podpisał papier ufff.
Kluje mnie w lewej piersi, jak nie przejdzie to może rozmasuje.
Podpisał papier ufff.
AnusiaP
Kasia super, że się udało. Może zrobił sobie głupi żart albo myślał, że jeszcze coś ugra. Obyło się bez ekscesów?Gabeeee, Aluśka gratuluję udanych wizyt.
Podpisał papier ufff.
Teraz cd załatwien, powodzenia! :-)
KasiaMArysia to super, że podpisał gratuluję
Daria ja żylaków nie mam ale mam początki zakrzepicy żył głębokich. Moja lekarka rodzinna dziwi się, że nie ma widocznych żylaków jeszcze. Zanim mi da leki to wysłała mnie na usg żył, ale jakoś dojść nie mogę, a zaraz skierowanie straci ważność :/ trzeba będzie pójść
Daria ja żylaków nie mam ale mam początki zakrzepicy żył głębokich. Moja lekarka rodzinna dziwi się, że nie ma widocznych żylaków jeszcze. Zanim mi da leki to wysłała mnie na usg żył, ale jakoś dojść nie mogę, a zaraz skierowanie straci ważność :/ trzeba będzie pójść
KasiaMarysia23
Kasia super, że się udało. Może zrobił sobie głupi żart albo myślał, że jeszcze coś ugra. Obyło się bez ekscesów?
Teraz cd załatwien, powodzenia! :-)
Tak
reklama