reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Doktor pochodzenia afrykanskiego, znany z tego, że jest murzynem i to sakramencko niemilym, ale przynajmniej dokladny w tym co robi, chociaz slowa jakie dobiera potrafia mocno urazic...

Pola, Aluśka, Gabe gratulacje :-) fajnie, że już jesteście po wizycie, wszystko jest ok, dzieciaczki rosną jak na drożdżach, a wy trochę spokojniejsze :-)
Ja już nie mogę się doczekać na moją wizytę 2 marca. Odliczam codziennie, a im bliżej tym większy stres mnie dopada czy wszystko będzie w porządku. No ale jestem dobrej myśli, te gorsze próbuje sobie wybić z głowy ;-)
Kolejną wizytę będę miała 15 marca i wtedy też założoną kartę ciąży, skierowanie na badania i mam nadzieję, że wszystkie niezbędne pomiary maluszka, które robi się do 14 tc.

Ostatnia edycja:
No dobra, ja już po :-) :-)

Jest GIT !!!!!
Dzidzia ma 7,3 cm,

Termin wg usg przesunął się na 2.09. Wiek ciąży wg usg 13 tc i 3 dni.

Jestem po wizycie ,dzidzius ma 9 cm serduszko bije wszystko ok

Ale macie duże dzieciaczki, mój na USG teraz miał 5,5cm ...Ja sama mam 172cm a mąż 190cm
Chyba odchodzą mi mdłości (nie zapeszam), w niedzielę w końcu mogłam iść do Kościoła.

Witam nowe Mamusie :)

Witajcie dziewczyny.Ale czytania przez cały dzień.przede wszystkim gratuluje udanych wizyt,cieszę się razem z wami.
KasiaMarysia wydaje mi Ze tak jak dziewczyny mowia,powiedz w sądzie o ciąży to przyspieszysz sprawę.Ale wiadomo zrobisz jak uważasz :) mi
wymioty odeszły.odrazu inaczej funkcjonuje.
Widzę że bobasy rosną z każdą wizyta,to super.
Anikk fajnie Ze badania są ok.teraz poczekajcie trochę i dzialajcie :)
Witam nowo przybyle mamy.gratuluję fasolek.jak o czymś zapomniałam wspomnieć to sorki.

Mamusie.Ma któraś problemy z zylakami.Ja po ostatniej ciąży miała żylaki kończyn dolnych.miałam operacje około 5 lat temu. teraz boję się ze mi wrócą, bo już mam bardziej widoczne żyły.nie wiem czy iść do chirurga naczyniowego.Ale w sumie chyba teraz nic nie poradzi.każe przyjść po rozwiązaniu za pewne.kurczę martwię się o te żylaki.:(

Mamusie.Ma któraś problemy z zylakami.Ja po ostatniej ciąży miała żylaki kończyn dolnych.miałam operacje około 5 lat temu. teraz boję się ze mi wrócą, bo już mam bardziej widoczne żyły.nie wiem czy iść do chirurga naczyniowego.Ale w sumie chyba teraz nic nie poradzi.każe przyjść po rozwiązaniu za pewne.kurczę martwię się o te żylaki.:(

Ja mam zylaki, to chyba u nas rodzinne, bo wszystkie kobiety z rodziny maja, ale jak zapytalam polozna i lekarza czy moze jakies ponczochy uciskowe albo cos to mi tylko zapisali w karcie ciazy ze mam zylaki...

reklama
Do góry