reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Doktor pochodzenia afrykanskiego, znany z tego, że jest murzynem i to sakramencko niemilym, ale przynajmniej dokladny w tym co robi, chociaz slowa jakie dobiera potrafia mocno urazic...

Pola, Aluśka, Gabe gratulacje :-) fajnie, że już jesteście po wizycie, wszystko jest ok, dzieciaczki rosną jak na drożdżach, a wy trochę spokojniejsze :-)
Ja już nie mogę się doczekać na moją wizytę 2 marca. Odliczam codziennie, a im bliżej tym większy stres mnie dopada czy wszystko będzie w porządku. No ale jestem dobrej myśli, te gorsze próbuje sobie wybić z głowy ;-)
Kolejną wizytę będę miała 15 marca i wtedy też założoną kartę ciąży, skierowanie na badania i mam nadzieję, że wszystkie niezbędne pomiary maluszka, które robi się do 14 tc.

Ostatnia edycja:
No dobra, ja już po :-) :-)

Jest GIT !!!!!
Dzidzia ma 7,3 cm,

Termin wg usg przesunął się na 2.09. Wiek ciąży wg usg 13 tc i 3 dni.

Jestem po wizycie ,dzidzius ma 9 cm serduszko bije wszystko ok

Ale macie duże dzieciaczki, mój na USG teraz miał 5,5cm ...Ja sama mam 172cm a mąż 190cm
Chyba odchodzą mi mdłości (nie zapeszam), w niedzielę w końcu mogłam iść do Kościoła.

Witam nowe Mamusie :)

Witajcie dziewczyny.Ale czytania przez cały dzień.przede wszystkim gratuluje udanych wizyt,cieszę się razem z wami.
KasiaMarysia wydaje mi Ze tak jak dziewczyny mowia,powiedz w sądzie o ciąży to przyspieszysz sprawę.Ale wiadomo zrobisz jak uważasz :) mi
wymioty odeszły.odrazu inaczej funkcjonuje.
Widzę że bobasy rosną z każdą wizyta,to super.
Anikk fajnie Ze badania są ok.teraz poczekajcie trochę i dzialajcie :)
Witam nowo przybyle mamy.gratuluję fasolek.jak o czymś zapomniałam wspomnieć to sorki.

Mamusie.Ma któraś problemy z zylakami.Ja po ostatniej ciąży miała żylaki kończyn dolnych.miałam operacje około 5 lat temu. teraz boję się ze mi wrócą, bo już mam bardziej widoczne żyły.nie wiem czy iść do chirurga naczyniowego.Ale w sumie chyba teraz nic nie poradzi.każe przyjść po rozwiązaniu za pewne.kurczę martwię się o te żylaki.:(

Mamusie.Ma któraś problemy z zylakami.Ja po ostatniej ciąży miała żylaki kończyn dolnych.miałam operacje około 5 lat temu. teraz boję się ze mi wrócą, bo już mam bardziej widoczne żyły.nie wiem czy iść do chirurga naczyniowego.Ale w sumie chyba teraz nic nie poradzi.każe przyjść po rozwiązaniu za pewne.kurczę martwię się o te żylaki.:(

Ja mam zylaki, to chyba u nas rodzinne, bo wszystkie kobiety z rodziny maja, ale jak zapytalam polozna i lekarza czy moze jakies ponczochy uciskowe albo cos to mi tylko zapisali w karcie ciazy ze mam zylaki...

reklama
Do góry