reklama
emi_ka
Zaangażowana w BB
Trzymam kciuki.Dziewczynki ja juz wykapana za 10 min mam autobus ale mam stresa ...
anik.
Mama Krzysia :)
gosia - powodzenia!
hess - no mam podejrzenie i właśnie te 3 badania chce zrobić... a jakie miałaś objawy niedoczynności?
hess - no mam podejrzenie i właśnie te 3 badania chce zrobić... a jakie miałaś objawy niedoczynności?
anik. - a miałaś robione usg tarczyczy? Ono też pokazuje czy niedoczynność jest i czy nie ma guzków. Moim jedynym objawem niedoczynności było powolne, niezauważalne prawie tycie. A wyniki zrobiłam przy okazji ogólnych badań, które zleciła mi internistka i wtedy wyszło, że mam wysokie TSH i skierowała mnie do endokrynologa. Tam zrobili mi dokładniejsze badania, usg i wyszło co wyszło. Chyba od 2008 przyjmuję leki, w różnych dawkach, w zależności od wyników. Na usg wyszło, że mam guzki, ale po wdrożeniu leczenia wchłonęły się .
Dziewczynki ja juz wykapana za 10 min mam autobus ale mam stresa ...
powodzenia, będzie dobrze !!!!!
ale fajnie zazdroszczę Ci że to już
annam03
Fanka BB :)
Trzymam kciukasy. Daj znaćCzekam na swoja kolej jedna Pani juz weszla nastepna jestem ja
Czekam na swoja kolej jedna Pani juz weszla nastepna jestem ja
I ja czekam z niecierpliwością na raport z wizyty
reklama
HappyMum89
Fanka BB :)
Ja caly czas mialam pilnowane tsh. Chce mi sie plakac i jestem przerazona w srode jade do endo. Naczytalam sie tyle rzeczy w necie ze szkoda gadac