reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Witam. Odebralam wyniki z piątku.
Beta 152
Progesteron 21
I tsh 3.55 i ten wynik mnie martwi gdyz na poczatku listopada mialam ponizej 1. Nie wiem czemu tak skoczylo. Jutro odbieram jeszcze wynik bety z dzis

A powiedzcie mi czy pokazała wam się kiedyś biała druga kreska ?? To chyba tylko przy wadliwym teście tak mi się wydaje.

Witam. Odebralam wyniki z piątku.
Beta 152
Progesteron 21
I tsh 3.55 i ten wynik mnie martwi gdyz na poczatku listopada mialam ponizej 1. Nie wiem czemu tak skoczylo. Jutro odbieram jeszcze wynik bety z dzis

a może lepiej idź do lekarza z tymi wynikami? Ja się na tym nie znam ale z tarczycą nie ma żartów

A powiedzcie mi czy pokazała wam się kiedyś biała druga kreska ?? To chyba tylko przy wadliwym teście tak mi się wydaje.

ja nie miałam takiej sytuacji nigdy...a teraz ci tak wyszło?

Dziewczyny, wyszedł wam kiedyś test pozytywny, a później przyszła @?
Robiłam w piątek test, wyszły dwie kreski (druga blada), a dzisiaj dostałam jakieś krwawienie. Nie wiem, czy to test był jakiś wadliwy i po prostu przyszła spóźniona @, czy coś jest nie tak...

Zobaczę jak się rozwinie, bo póki co nie boli mnie brzuch ani nic, jak to zwykle mam podczas @... Nie wiem co o tym myśleć.

reklama
ja nie miałam takiej sytuacji nigdy...a teraz ci tak wyszło?[/QUOTE]
Jane nie nie juz wcześniej dwa testy jednej firmy.

Załączniki

• photostudio_1453118094701.jpg
    photostudio_1453118094701.jpg
    564,8 KB · Wyświetleń: 61
Do góry