reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

kornela123 czułam się jak słonica bo jeszcze pod koniec strasznie puchły mi nogi i ręce...na szczęście szybko też brzuch straciłam :tak: i w nie długi czas po ciąży zaczęłam nosić ubrania rozmiar 36 ...ale przez moją super pracę w ciągu tego roku przybrałam zbędne kilogramy:baffled:
fotka z czerwca 2013...sorki że bez głowy:-p

upload_2016-2-29_11-39-50.png

Załączniki

• upload_2016-2-29_11-39-50.png
    upload_2016-2-29_11-39-50.png
    149,3 KB · Wyświetleń: 142
reklama
kornela123 czułam się jak słonica bo jeszcze pod koniec strasznie puchły mi nogi i ręce...na szczęście szybko też brzuch straciłam :tak: i w nie długi czas po ciąży zaczęłam nosić ubrania rozmiar 36 ...ale przez moją super pracę w ciągu tego roku przybrałam zbędne kilogramy:baffled:

Zobacz załącznik 748640

Szczupak jak nie wiem :):)

Popatrzcie jeszcze na ciuchy w C&A też tam mają fajne rzeczy :-)

A ja już powoli zaczynam za przeproszeniem srac po gaciach że strachu :-(
Już mi takie plamy latają przed oczami :-(
Zaraz będziemy jechać........
Może nie zejdę na zawał po drodze......

Jeszcze 1,5 godziny....
Powiedzialam M. Że ma od razu patrzeć czy pęcherz ok i czy serce bije.....

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:

Zobacz załącznik 748640
Chudzinka:)
Jak będziemy miec zamknięty to i befzie można foty z Glowa dodawać:)

praca w administracji to nic fajnego. kontroluję urzędy i widzę co się dzieje i jaka to stresująca i niepewna praca, w życiu bym nie chciała pracować w urzędzie chyba jedyne fajne stanowisko to sekretarz.

Praktycznie każda praca jest stresująca, zaraz po szkole pracowałam na produkcji i nie raz przed wyjściem do pracy żołądek się ściskał ze stresu. W mojej obecnej pracy przez ostatnie miesiące każdy siedział jak na minie bo były zwolnienia. I nie raz jak spotykam się z kimś i opowiada o swojej pracy to włosy dęba stają czy to nauczycielka, pielęgniarka, urzędnik bądź pracownik sklepu

reklama
Do góry