reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Dziewczyny nie stresujcie się, bo napewno wszystko bedzie dobrze, a jak już zobaczycie wasze dzieci to bedzie to jedna z szczęśliwszych chwil w waszym życiu! Głowy do góry i myślcie pozytywnie :) a potem dajcie znać co i jak. Trzymam kciuki z:):):)

aluśka... pola.... gabeee trzymam za Was kciuki! na pewno to będą udane wizyty! nie martwcie się na zapas! :) :*

Martya...Acgug ja też jestem mgr.administracji. Też nie pracuję w zawodzie. Powiem Wam, że macie racje z tymi plecami. Bez nich ani rusz. Ostatnio często spotykam znajomych ze studiów i większość z nich pracuje w sklepach budowlanych lub spożywczych. Sporo ludzi wyjechało za granicę za chlebem. Ciężkie czasy, a chyba będzie coraz gorzej.

Anik kochana! Trzymam mocno kciuki za wyniki! Zobaczysz, że wszystko będzie dobrze :) Jestem z Tobą :)

Co do ubrań ciążowych to ja też raczej stawiam na zwykłe ale większy rozmiar. Kupię ze dwie, trzy pary spodni typowo ciążowych. Chociaż to moja pierwsza ciąża i nie wiem. Może się okazać jak w przypadku Jane, że zwykłe nie zdadzą egzaminu :) zobaczymy :) narazie za wcześnie :) tak jak tyłam na początku do +3kg tak teraz 2 na minusie...Czyli od początku ciąży 1kg+ :)

Dziewczyny na to ciagniecie w boku pomoże mi no-spa? No tak mnie boli-chyba jajnik i plecy z tylu.
Mnie to na nerke wygląda :(
Nospę forte czy max można w ciąży.
aluśka... pola.... gabeee trzymam za Was kciuki! na pewno to będą udane wizyty! nie martwcie się na zapas! :) :*

Martya...Acgug ja też jestem mgr.administracji. Też nie pracuję w zawodzie. Powiem Wam, że macie racje z tymi plecami. Bez nich ani rusz. Ostatnio często spotykam znajomych ze studiów i większość z nich pracuje w sklepach budowlanych lub spożywczych. Sporo ludzi wyjechało za granicę za chlebem. Ciężkie czasy, a chyba będzie coraz gorzej.

Anik kochana! Trzymam mocno kciuki za wyniki! Zobaczysz, że wszystko będzie dobrze :) Jestem z Tobą :)

Co do ubrań ciążowych to ja też raczej stawiam na zwykłe ale większy rozmiar. Kupię ze dwie, trzy pary spodni typowo ciążowych. Chociaż to moja pierwsza ciąża i nie wiem. Może się okazać jak w przypadku Jane, że zwykłe nie zdadzą egzaminu :) zobaczymy :) narazie za wcześnie :) tak jak tyłam na początku do +3kg tak teraz 2 na minusie...Czyli od początku ciąży 1kg+ :)
Dziękuję :-* właśnie jadę bo miałam jeszcze kilka rzeczy po drodze do załatwienia.

reklama
Do góry