kornela123
Fanka BB :)
Nie mam w domu tej mniejszej dawki tylko nospe forte wiec wezmę polówkę bo juz nie mogę.Spróbuj mi nie bardzo pomagało ale wzięłam 1 jak juz ostro dawało się we znaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam w domu tej mniejszej dawki tylko nospe forte wiec wezmę polówkę bo juz nie mogę.Spróbuj mi nie bardzo pomagało ale wzięłam 1 jak juz ostro dawało się we znaki
Nie mam w domu tej mniejszej dawki tylko nospe forte wiec wezmę polówkę bo juz nie mogę.
W poprzedniej ciąży gin kazała mi brac nospe forte 3 razy po 1. Teraz boje sie polowki. Wzięłam polówkę i luteine. Oby przeszlo.Mi przepisała na recepcie forte i forte cała brałam
Moja nie jest ani trochę stresująca, także nie każda praca taka jest.
Dziewczyny na to ciagniecie w boku pomoże mi no-spa? No tak mnie boli-chyba jajnik i plecy z tylu.
Mnie to na nerke wyglądaDziewczyny na to ciagniecie w boku pomoże mi no-spa? No tak mnie boli-chyba jajnik i plecy z tylu.
Dziękuję :-* właśnie jadę bo miałam jeszcze kilka rzeczy po drodze do załatwienia.aluśka... pola.... gabeee trzymam za Was kciuki! na pewno to będą udane wizyty! nie martwcie się na zapas! :*
Martya...Acgug ja też jestem mgr.administracji. Też nie pracuję w zawodzie. Powiem Wam, że macie racje z tymi plecami. Bez nich ani rusz. Ostatnio często spotykam znajomych ze studiów i większość z nich pracuje w sklepach budowlanych lub spożywczych. Sporo ludzi wyjechało za granicę za chlebem. Ciężkie czasy, a chyba będzie coraz gorzej.
Anik kochana! Trzymam mocno kciuki za wyniki! Zobaczysz, że wszystko będzie dobrze Jestem z Tobą
Co do ubrań ciążowych to ja też raczej stawiam na zwykłe ale większy rozmiar. Kupię ze dwie, trzy pary spodni typowo ciążowych. Chociaż to moja pierwsza ciąża i nie wiem. Może się okazać jak w przypadku Jane, że zwykłe nie zdadzą egzaminu zobaczymy narazie za wcześnie tak jak tyłam na początku do +3kg tak teraz 2 na minusie...Czyli od początku ciąży 1kg+
Nie,raczej nie bo jak dotknę z przodu to zaboli mnie. Kurcze mam nadzieje,ze to chwilowe a nie jakies zap jajnikaa może to nerka??