reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Ann-nna, ja wolę leginsy. Wygodne są i po ciąży można chodzić. Ale tuniczki ciążowe kupiłabym :)

KasiaMarysia, niby się wyspałam ale głowa mnie boli, bo za długo w łóżku.

reklama
są w hm skinny z wąskimi nogawkami, ja już jedne mam z poprzedniej ciąży i są super, drugie miałam ale pożyczyłam i dostałam zajechane ma maxa :sad: więc muszę coś dokupić bo do pracy trzeba w czymś przyjść :-p
Link do: Dżinsy ciążowe – najnowsze trendy online
Link mi nie dziala, ale znalazlam;) fajne sa
22d679fec1de9b9bd24503c741d9c0db.jpg
79d244a646afc121aa3ab24ae7e80cb8.jpg
f23a1c66db050c7be8b1b9b6b4ae08f5.jpg
68d7c1e55a78b48ef1e8a02e3d73e166.jpg

ckai3e3kikq3p3qp.png

Ja właśnie nie wiem czy kupować spodnie ciążowe, może z jedną parę. A tak to legginsy i dresiwo. Trochę ciuszków dostałam od siostry męża, sama mam różne tuniki, sukienki i dłuższe bluzki.

Ja sie poki co bede starala chodzic w tym co mam. Na razie mieszcze sie w spodnie, a jak przyjda upaly to i tak bede wolala jakies luzne sukienki. Na zapas kupowac nie ma co;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
Nie pracuje. Prowadzę z M dg. A jak u Ciebie?

Pracuję ale nie w zawodzie. Żebym miała mamę, tatę albo ciocię w jakimś urzędzie to na pewno już dawno bym grzała jakiś stołeczek. Wszystkie konkursy są poustawiane i nawet się z tym zbytnio nie kryją. Taka Polska rzeczywistość.

Do góry