reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Ann-nna, ja wolę leginsy. Wygodne są i po ciąży można chodzić. Ale tuniczki ciążowe kupiłabym :)

KasiaMarysia, niby się wyspałam ale głowa mnie boli, bo za długo w łóżku.

reklama
są w hm skinny z wąskimi nogawkami, ja już jedne mam z poprzedniej ciąży i są super, drugie miałam ale pożyczyłam i dostałam zajechane ma maxa :sad: więc muszę coś dokupić bo do pracy trzeba w czymś przyjść :-p
Link do: Dżinsy ciążowe – najnowsze trendy online
Link mi nie dziala, ale znalazlam;) fajne sa
22d679fec1de9b9bd24503c741d9c0db.jpg
79d244a646afc121aa3ab24ae7e80cb8.jpg
f23a1c66db050c7be8b1b9b6b4ae08f5.jpg
68d7c1e55a78b48ef1e8a02e3d73e166.jpg

ckai3e3kikq3p3qp.png

Ja właśnie nie wiem czy kupować spodnie ciążowe, może z jedną parę. A tak to legginsy i dresiwo. Trochę ciuszków dostałam od siostry męża, sama mam różne tuniki, sukienki i dłuższe bluzki.

Ja sie poki co bede starala chodzic w tym co mam. Na razie mieszcze sie w spodnie, a jak przyjda upaly to i tak bede wolala jakies luzne sukienki. Na zapas kupowac nie ma co;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
Nie pracuje. Prowadzę z M dg. A jak u Ciebie?

Pracuję ale nie w zawodzie. Żebym miała mamę, tatę albo ciocię w jakimś urzędzie to na pewno już dawno bym grzała jakiś stołeczek. Wszystkie konkursy są poustawiane i nawet się z tym zbytnio nie kryją. Taka Polska rzeczywistość.

Do góry