Ja dzis rano spanikowalam bo mnie nagle przestaly bolec piersi a w nocy mialam raz brazowo podbarwiony sluz no I myslalam ze juz po wszystkim. Obdzwonilam gdzie sie dalo ale albo nie ma lekarza albo w tak wczesnej ciazy mnie nie przyjma. Na szczescie juz wszystko ok, bol wrocil a sluz normalny ale jak tak dalej pojdzie to zeswiruje do pierwszego usg.
reklama
Cześć dziewczyny! Witam Was wszystkie. Ja dzisiaj testowałam i miałam jak byk dwie kreski. To moja druga ciaża, mam córeczkę w wieku 1 rok i 7 miesięcy. Trochę szybko... Z moich obliczeń poròd wychodzi na 26 sierpnia, ale po doświadczeniu z I ciaża (poród 9 dni po terminie) wiem że pewnie będę rodziła we wrześniu
!zi
Fanka BB :)
Witam przyszłe mamy, u lekarza byłam 5 dni przed spodziewaną miesiączką w celu zrobienia cytologii (ostatnia po pierwszym porodzie 3 lata temu) oraz spytania czy coś się święci w brzuchu ponieważ współżyłam ok 1,5 dnia po owulacji. Lekarz przebadał i stwierdził, że ciąży na pewno nie ma. Po zapewnieniach lekarza, z czystym sumieniem pobalowałam trochę w święta... Okres spóźniał się. Trzeciego dnia po spodziewanej miesiączce zrobiłam test (chociaż byłam pewna jednej kreski) i był on pozytywny - termin 4 września
pola06
Fanka BB :)
Witajcie mamusie ! Prawdopodobnie do Was dolacze , w sylwestra robilam jedenn test , wczoraj drugi 2 piekne kreski na obydwoch jutro rejestruje sie do Gina ')) jestem mama 2dzieci corki 7 letnirj i synka 5 lat 3 ciaza byla planowana mam nadzieje ze sie potwierdzii
W
wesolutka85
Gość
witajcie Dziewczyny Zaglądnęłam tutaj troszkę z sentymentu, jak tylko zobaczyłam wrześnióweczki 2 lata temu w sylwestra zrobiłam bete, a dziś mam już drugą prawie 16 miesięczną córę
serdecznie Wam gratuluje. Rosnijcie zdrowo i spokojnie
serdecznie Wam gratuluje. Rosnijcie zdrowo i spokojnie
reklama