reklama
Polis1083 dziękujemy bardzo i wzajemnie najszczersze życzenia i bądź dobrej myśli. Pamiętam jak ja byłam w pierwszej ciąży bałam się jak to będzie tu remont ja w ciąży nie wyobrażałam sobie jak się urodzi Jan będzie racxkowac a teraz już do przedszkola poszła moja księżniczka a teraz druga ciąża upragniona a mimo już jakiegoś tam doświadczenia i przeżycia tego wszystkiego raz dalej mam obawy jak to będzie.... Czy sobie poradzę? I wogole.... Ale grunt to pozytywne myślenie
Hej dziewczynki! Ja robiłam test na 4 dni przed @, która miała być w wigilię. Ku mojemu zdumieniu już wtedy widać było bladą drugą kreseczkę powtórzyłam po 2 dniach i też dwie kreseczki. Dzień przed wigilią poszłam na betę i było 78 zaraz po świętach w poniedziałek 717 Hurra! Już tydzień ponad jak @ się spóźnia mam termin na 19 stycznia do ginekologa gdy będzie 8 tc. ale nie wiem czy nie iść szybciej bo pobolewa mnie podbrzusze, jajniki pracują czytałam, że to normalne ale jednak troszkę się martwię....mdłości jeszcze nie mam jako takich Życzę Wam wszystkim kochane dziewczyny abyście zobaczyły jak najszybciej drugie kreseczki na swoich testach i abyście już w tym roku tuliły do siebie Wasze piękne, zdrowe maleństwa! Wszystkiego dobrego!
A ja ani bety nie mam jak zrobic ani testu nie powtarzalam I tetaz chodze I sie stresuje. Mimo ze to druga ciaza I teoretycznie powinnam byc spokojniejsza to u mnie na odwrot. Chodze co chwile I sprawdzam czy nie plamie I caly czas sprawdzam czy piersi dalej bola bo to jak na razie moj jedyny objaw. Do gin. pojde dopiero w polowie lutego jak bedziemy w Pl to pewnie sie uspokoje.
reklama
Molly_88 ja też jestem umówiona na 19 stycznia do lekarza i też już od kilku dni myślę czy w poniedziałek nie zadzwonić przyspieszyć wizyte,, niepokoje się bo boli mnie prawy jajnik ale widzę że chyba każda z nas ma takie objawy.
Mary Ja w pierwszej ciąży też miałam więcej objawów i bolące piersi ale pewnie każda ciąża przebiega inaczej :-) :-)
Mary Ja w pierwszej ciąży też miałam więcej objawów i bolące piersi ale pewnie każda ciąża przebiega inaczej :-) :-)