reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Sreberko, super. Tylko najlepiej pamiętać aby dobry nick podać.

Jane, zasłużył na tego oskara :)

Gosiu, Tobie też miłego dnia :)

Kornela, przenieść nie można. Moża tylko na nowo wątek tam założyć i kopiować. Chyba, że teraz można bo forum jest na nowe ;)

A ja dzisiaj wyspana, bo dzieciaki pospały do 9-tej :p Tylko, że jeszcze zasmarkane są i w domu przez parę dni je zostawie.

Aluśka, kciuki :* Ja też komunie w 2017.

reklama
Dziewczyny a widziałyście w H&M albo innym sklepie spodnie ciążowe z wąskimi nogawkami? Mnie te spodnie denerwują bo większość ma szerokie nogawki a ja takich nienawidzę

Cześć Kobitki :tak:

Dzisiaj mam w końcu usg....na 14.30 dopiero i coś czuję że mnie stres zaraz całkiem zje:confused:
Wczoraj nic a nic się nie denerwowałam a dziś proszę ból brzucha i biegunka :realmad:

Idę zabrać się za odkurzanie może czas będzie szybciej płynął....:confused:

Ps. co do komunii to ja mam dopiero w maju 2017... ale za to aż 3...w tym jedna mojej pierworodnej:surprised:

Nie denerwuj się, zawsze trzeba myśleć pozytywnie i wierzyć że wszystko będzie dobrze :)

Dziewczyny a widziałyście w H&M albo innym sklepie spodnie ciążowe z wąskimi nogawkami? Mnie te spodnie denerwują bo większość ma szerokie nogawki a ja takich nienawidzę
Martya dziś prawdopodobnie będę w H&M to napiszę później co widziałam :-)
Ale jeśli dziewczyny wiedzą to poli co też podłączam się do pytania, bo też nie lubię szerokich nogawek.

Aluśka szybko zleci :) nie stresuj się. Po wizycie napisz co słychać u bobasa:) Trzymam &&&&&

Martya a no właśnie, jeszcze ciekawe czy to biorą dochód z ostatnich 3 miesięcy. Może udało by się Kamilowi nie brać nad godzin czy coś. Ciężko będzie ma 14 zł /h :-(

Malusiolka to sobie popspalas :)

Ja w tamtej ciazy kupiłam w housie na gumce spodnie i maja wąskie nogawki. Dobrze sie sprawdzily,ja tych z pasem nie lubię jakos.

:)
Aluśka szybko zleci :) nie stresuj się. Po wizycie napisz co słychać u bobasa:) Trzymam &&&&&

Martya a no właśnie, jeszcze ciekawe czy to biorą dochód z ostatnich 3 miesięcy. Może udało by się Kamilowi nie brać nad godzin czy coś. Ciężko będzie ma 14 zł /h :-(

Malusiolka to sobie popspalas :)

Biorą pod uwagę dochód z całego poprzedniego roku, przynajmniej tak ostatnio czytałam. U mnie nawet jak byśmy mieli jedną pensję to by przekroczyło 800zł. Specjalnie ustalili taki próg dochodowy aby jak najmniej osób skorzystało z 500+ na pierwsze dziecko

:)

Biorą pod uwagę dochód z całego poprzedniego roku, przynajmniej tak ostatnio czytałam. U mnie nawet jak byśmy mieli jedną pensję to by przekroczyło 800zł. Specjalnie ustalili taki próg dochodowy aby jak najmniej osób skorzystało z 500+ na pierwsze dziecko

Aaa to spokojnie może się zmieścimy. Ja nie pracowałam 10 miesięcy, a Kamil miał mniejsza stawkę. :)

Ja szukam pracy. Obym się obroniła i składam cv wszędzie.

Stacjonarnie to nie wiem, ale online sa
49f9f84611e9f2e7714c46fe1915e709.jpg
7764b4d0503d65bc167c33d431a6e58e.jpg
ef4effbb009742fca0b2b88d277bff3f.jpg

beaa90e654438f299aa94ce16437bd91.jpg

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
KasiaRo fajne te spodnie :)

KasiaMarysia Ty bronisz się z administracji? Ja broniłam się we wrześniu :)

Do góry