kornela123
Fanka BB :)
Zadzwonie jutro i zapytam czy sa terminy. Jak beda to przeloze pewnie a jak nie to trudno. Im wiecej mysle o tym usg tym wiekszy stres mam. Musze glowe czyms zajac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
P.s. Odzywaj się czesciejCieszę się, że dobrze Ci się układa. Ćwiczenia to super sprawa bo rozladowuja zle emocje.
A synek jak ma alergie to specjalista nie zaszkodzi. A miał może testy robione?
O to Kochana życzę Ci jak najszybszego zafasolkowania
Pozdrawiam ciepło
Oby Ci szybciutko pomogloMaz wrocil z pracy, powiedzialam mu o tym Torecanie, lekko mnie okrzyczal bo powiedzial, ze chyba "wyrzyganie zoladka i jelit bedzie dla mnie 'ostatecznoscia' skoro 2 miesiace z glowa w muszli nie sa" no i wykupilismy w aptece, niby mam zapisane 2 x dziennie po 1, ale zaczne od minimalnych dawek, w sensie juz 1 zaaplikowana i zobaczymy
Oby sie udalo w takim razie! [emoji110]Zadzwonie jutro i zapytam czy sa terminy. Jak beda to przeloze pewnie a jak nie to trudno. Im wiecej mysle o tym usg tym wiekszy stres mam. Musze glowe czyms zajac.
Zadzwonie jutro i zapytam czy sa terminy. Jak beda to przeloze pewnie a jak nie to trudno. Im wiecej mysle o tym usg tym wiekszy stres mam. Musze glowe czyms zajac.
ja wczoraj na wieczór zaaplikowałam i po obiedzie wymiotować mi się chciało,ale zaczełam żuć gumę i mi przeszło.Ale już teraz czuje że kolacij nie zjem w spokojuOby Ci szybciutko pomoglo
No właśnie jeszcze nie miał i coś czuje, ze najwyższy czas na nie...Cieszę się, że dobrze Ci się układa. Ćwiczenia to super sprawa bo rozladowuja zle emocje.
A synek jak ma alergie to specjalista nie zaszkodzi. A miał może testy robione?
O to Kochana życzę Ci jak najszybszego zafasolkowania
Pozdrawiam ciepło
Zrób testy będziesz wiedzieć co Krzysia uczula.No właśnie jeszcze nie miał i coś czuje, ze najwyższy czas na nie...
W poniedziałek idę do apteki po inny lek na alergie nieco silniejszy. Mam wypisana awaryjnie recepte. Może mu zlagodzi.
Wczoraj miałam przerwę bo się przetrenowalam a dziś załatać dzień. Ale w poniedziałek juz nie ma zmiłuj. Jak tylko wrócę z wynikami to od razu pośladki i brzuch idą w ruch.
Czasami myślę który to już tydzień by mi leciał ale mąż mnie opiernicza wtedy
U mnie Mel B cardio, trening całego ciała, pośladki, nogi i ramiona, Tiffany plus jakieś fajne ćwiczenia które wysłała mi dziewczyna mojego brata. Ona ma super figurę a ćwiczy tylko to w domu wiec i ja się ujedrnie.Zrób testy będziesz wiedzieć co Krzysia uczula.
Ja że względu n ciążę przerwalam ćwiczenia, a już tyłek mi się taki fajny zrobił. Po porodzie na pewno wracam do treningu. Polecam na pupę Melb posladki i squaty z wyprostem.
Działajcie szybko
Idę kończyć myć podłogę bo normalnie jak staruszka łapie zadyszke i musze przerwy sobie robic
Miłego wieczoru