reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Ja sie martwie, ze z pierwszym sobie nie poradze;)

ckai3e3kikq3p3qp.png
Ja w pierwszej ciąży w ogóle o tym nie myślałam. Nie wiem dlaczego takie myśli mnie nawiedzają.

Wszystkie sobie poradzimy, nie ma wyjścia. Poza tym taka nasza natura ;) początki będą na pewno trudne i zmiana życia o 180 st., ale to na pewno jest najwspanialszy czas :)

Pamietam jak dwa lata temu odwiedzilam przyjaciolke, ktora wlasnie urodzila trzecie dziecko. Najstarsze wtedy zaczynalo szkole i myslalo, ze zjadlo wszystkie rozumy, srednie bylo rozkapryszone i zazdrosne o mame, a najmlodszy wisial NON STOP przy cycu, bo inaczej ryczal. bylam dla niej pelna podziwu i wyszlam z bolem glowy;)

Wiem, ze nie bedzie wyjscia i ze koniec koncow dam rade, ale teraz ale martwie sie, ze nie bede umiala albo miala sily i ze wlasnie.. nie bedzie opcji rzucenia wszystkiego;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Dziewczyny a co maja powiedziec mamusie bliźniaków czy trojaczek? Ja znam osobiście:),dają rada,i my damy. Zawsze mówią,ze najtrudniejsze pierwsze 100 dni:)

Jedyne czego ja się boję. To, że nie będę umiała tak samo kochać oba dzieciaczki.
Bardzo kocham młodego i nie wiem czy to drugie też tak pokocham.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Jedyne czego ja się boję. To, że nie będę umiała tak samo kochać oba dzieciaczki.
Bardzo kocham młodego i nie wiem czy to drugie też tak pokocham.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

O to bym się nie martwiła bo na pewno tak bedzie:) oboje będziesz kochać nad życie:)

reklama
Do góry