reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

No moje drogie poszalałyście , jeszcze rano Was czytałam a teraz wchodzę i 150 nowych postów :eek:
KasiaMarysia powodzenia :)
Co do pokoju mieszkam w bloku mieliśmy z mężem taki pokój pod nazwą biuro :D regał ksero i dwa biurka każdy sobie do pracy :cool:
Córcia ma swój pokój, na szczęście mąż firmę w końcu wyprowadził do wynajętych pomieszczeń tylko ja muszę znaleźć kącik dla siebie :p
W sumie już w głowie mam rozrysowane meble do tego pokoiku :D

reklama
A przeczyszcza Was czasem?
Nie wiem czy ja cos jem co mi nie pasuje,ale od poczatku ciąży raz w tyg tak mnie brzuch dolem zaboli i na kibel.

A przeczyszcza Was czasem?
Nie wiem czy ja cos jem co mi nie pasuje,ale od poczatku ciąży raz w tyg tak mnie brzuch dolem zaboli i na kibel.
Mam tak samo. Aż się na początku martwiłam, bo z tego, co czytam zwykle jest na odwrót. Ale to chyba jednak normalne.

Ja nie mam takich sensacji;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Wiecie co dlaczego przychodzą mi do głowy takie myśli, że sobie nie poradze z drugim dzieckiem? No masakra. Ciągle sobie wmawiam, że nie dam rady nocami nie spać i w ogóle. Nie śmiejcie się. Czy coś ze mną jest nie tak?

Emika czytalam przed chwila,ze w ciazy zarówno zaparcia jak i luźne wypróżnienia sa normalne-wina hormonów. Jedynie dlugotrwala biegunka wymaga konsultacji.

reklama
Wiecie co dlaczego przychodzą mi do głowy takie myśli, że sobie nie poradze z drugim dzieckiem? No masakra. Ciągle sobie wmawiam, że nie dam rady nocami nie spać i w ogóle. Nie śmiejcie się. Czy coś ze mną jest nie tak?
Ja sie martwie, ze z pierwszym sobie nie poradze;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Do góry