reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

No moje drogie poszalałyście , jeszcze rano Was czytałam a teraz wchodzę i 150 nowych postów :eek:
KasiaMarysia powodzenia :)
Co do pokoju mieszkam w bloku mieliśmy z mężem taki pokój pod nazwą biuro :D regał ksero i dwa biurka każdy sobie do pracy :cool:
Córcia ma swój pokój, na szczęście mąż firmę w końcu wyprowadził do wynajętych pomieszczeń tylko ja muszę znaleźć kącik dla siebie :p
W sumie już w głowie mam rozrysowane meble do tego pokoiku :D

reklama
A przeczyszcza Was czasem?
Nie wiem czy ja cos jem co mi nie pasuje,ale od poczatku ciąży raz w tyg tak mnie brzuch dolem zaboli i na kibel.

A przeczyszcza Was czasem?
Nie wiem czy ja cos jem co mi nie pasuje,ale od poczatku ciąży raz w tyg tak mnie brzuch dolem zaboli i na kibel.
Mam tak samo. Aż się na początku martwiłam, bo z tego, co czytam zwykle jest na odwrót. Ale to chyba jednak normalne.

Ja nie mam takich sensacji;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Wiecie co dlaczego przychodzą mi do głowy takie myśli, że sobie nie poradze z drugim dzieckiem? No masakra. Ciągle sobie wmawiam, że nie dam rady nocami nie spać i w ogóle. Nie śmiejcie się. Czy coś ze mną jest nie tak?

Emika czytalam przed chwila,ze w ciazy zarówno zaparcia jak i luźne wypróżnienia sa normalne-wina hormonów. Jedynie dlugotrwala biegunka wymaga konsultacji.

reklama
Wiecie co dlaczego przychodzą mi do głowy takie myśli, że sobie nie poradze z drugim dzieckiem? No masakra. Ciągle sobie wmawiam, że nie dam rady nocami nie spać i w ogóle. Nie śmiejcie się. Czy coś ze mną jest nie tak?
Ja sie martwie, ze z pierwszym sobie nie poradze;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Do góry