reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Młodsza córka niedawno dostała temperatury 38,1. Szybko Ibufen podałam i spadła do 37,3. Ale i tak taka marudna jest.

Dziewczyny mój kochany mąż kupił mi poduszkę dla kobiet w ciąży tego rogala. Zapłacił 73zł, ale warto :) W końcu może się wyśpie. Zdjęcie wrzuce na zakupach :)

reklama
Malusiolka, daj znac koniecznie jak to dziala:)

ckai3e3kikq3p3qp.png

KasiaMArysia ale mnie nastraszyłaś. Ale dzięki Bogu wszystko z Wami dobrze :) Ja też już nie mam mdłości. Uroki drugiego trymestru.

Ale gabeee mnie zmartwiłaś troszkę. Tą chorobą, o której pisałaś. Mój Maluch rośnie jak szalony. Niby wszystko z nim dobrze, ale jakoś tak się martwię.

No ale tak jak dziewczyny pisały, od zajścia w ciążę już zawsze będziemy się martwiły o nasze Dzieciaczki :)

Molly, to się dość wcześnie wykrywa.
Myślę, że nie masz się czym martwić :-)

Hihihi, dokładnie :-)

Ja odetchnę jak usłyszę - 10 punktów :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Gabee, przepraszam, ze pytam i nie chce drazyc tematu z wiadomych wzgledow, ale jak sie wykrywa taka wade? Na zwyklym usg? Bo w 8 tc to jeszcze bardzo malo widac...

ckai3e3kikq3p3qp.png

powiem Wam, że pomimo tego, że dwóch lekarzy zapewnia mnie, że wszystko jest dobrze to jakoś bardzo dziwne wydaje mi się tempo z jakim rośnie moje dziecko. Spojrzałam teraz na usg z 6t5d i miało 7,8 mm, a teraz w 11t6d już 8,2 cm. Nie wydaje Wam się, że strasznie dużo??

Kasiu, na pewno napisze.

Molly, nie. Jak byłam na wizycie w sobotę u swojego ginekologa i mówiłam o Tobie, to kekarz powiedział, że dobry wzrost :)

gabee, 10pkt nie daje pewności zdrowego dziecka. Szwagierki syn urodził się tydzień po terminie, 10 pkt i ma autyzm.

reklama
Do góry