pola06
Fanka BB :)
Ponad 200 zl u mnie we Wroclawiu , zobacz w necie jedna klinika pokazuje nawet film z usc z 6 tyg. Cos niesamowitegoNo to powiem Ci zaciekawiłas mnie. Tylko ciekawe jaki koszt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ponad 200 zl u mnie we Wroclawiu , zobacz w necie jedna klinika pokazuje nawet film z usc z 6 tyg. Cos niesamowitegoNo to powiem Ci zaciekawiłas mnie. Tylko ciekawe jaki koszt
Ponad 200 zl u mnie we Wroclawiu , zobacz w necie jedna klinika pokazuje nawet film z usc z 6 tyg. Cos niesamowitego
Piekne krechyPaulinaKrug, Hess witam Was serdecznie i gratuluję
gosia2808 zdrówka życzę
Ja dziś rano zrobiłam po raz drugi test (tzn 3) i wszystkie pokazują dwie kreski!!!
Zobacz załącznik 742632
Technika idzie do przodu nasze mamy nie mialy takiej mozliwosci. Kurcze ale to byly czasy.
Ja sie nie moge doczekac pierwszego usg.
Kto nastepny ma wizyte ?
A co to za nietypowa sytuacja ? Ja tez zrobilam bete i prg. W pon pojde na bete zrobic raz jeszcze zeby zobaczyc czy przyrasta prawidlowoHappyMum89 - ja tak jak anik. też mam w czwartek, bo ze względu na nietypową sytuację lekarka chce mnie jeszcze po tygodniu zobaczyć i mam zrobić betę i prg.