reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
PaulinaKrug, Hess witam Was serdecznie i gratuluję:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
gosia2808 zdrówka życzę
Ja dziś rano zrobiłam po raz drugi test (tzn 3) i wszystkie pokazują dwie kreski!!!
IMG_20160116_074851.jpg

Załączniki

• IMG_20160116_074851.jpg
    IMG_20160116_074851.jpg
    908,5 KB · Wyświetleń: 76
Technika idzie do przodu :) nasze mamy nie mialy takiej mozliwosci. Kurcze ale to byly czasy.
Ja sie nie moge doczekac pierwszego usg.
Kto nastepny ma wizyte ?

HappyMum89 - ja tak jak anik. też mam w czwartek, bo ze względu na nietypową sytuację lekarka chce mnie jeszcze po tygodniu zobaczyć i mam zrobić betę i prg.

HappyMum89 miesiączkę miałam 13/12/2015.
Co do wizyty to ja dopiero będę miała w 12 tyg, tak jest w UK niestety. Dla nich do tego czasu to nie ciąża :frown:

reklama
HappyMum89 - ja tak jak anik. też mam w czwartek, bo ze względu na nietypową sytuację lekarka chce mnie jeszcze po tygodniu zobaczyć i mam zrobić betę i prg.
A co to za nietypowa sytuacja ? Ja tez zrobilam bete i prg. W pon pojde na bete zrobic raz jeszcze zeby zobaczyc czy przyrasta prawidlowo
Trzymam kciuki za wizyty.
Do mojej jeszcze 9 dni

Do góry