reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Malusiolka - zrób tak, żeby dla ciebie było dobrze. Moim zdaniem bez sensu na siłę brać czy kupować rzeczy które są niepotrzebne. A rodzeństwo tym bardziej powinno to zrozumieć.

dariaorzechowska - zdrówka dla chłopaków. Ja tydzien temu załapałam wirusówkę od córci.... teraz będę do września martiwć się czy wirus w zaden sposob nie wpłynął na rozwój dziecka. ....

Ktos pytał o objawy i bolące piersi. Ja objawów nie mam zadnych. Piersi bolały na początku, teraz juz nie. Raz są mniejsze, raz wieksze .... Robię progesteron razw tygodniu tak asekuracyjnie zeby kontrolowac leki to caly czas jest w górnej granicy normy lub ponad normę. Takze juz się nie martiwc proszę

reklama
To masz dobrze,jak zawsze coś ci zostało po starszakach.A co myślisz i oczywiście reszta o wózku 3w1.oczywiście nic nie mam po starszakach a to wydaje mi się że była
by dobra sprawa.jak myślicie?

h

jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. Ja kupowałam fotelik oddzielnie, bo chcielismy z bazą zeby nie zapinac pasów za każdym razem. Polecam. Rewelacyjne rozwiązanie. Bedziemy szukac takiego również teraz. Wózek miałam gondolę + spacerowkę. Spacerówka przydala sie na poczatku, jak córcia często spała na spacerach, potem kupilismy lżejsza paraskolkę. No ale jednemu Zośka drugiemu Maryśka.

Dzieki dziewczyny. Wiem ze schizuje ale takie mysli przychodza nieproszone i nie chca wyjsc z glowy. Do tego ta pogoda. Czlowiek siedzi w domu i myslu za duzo. Z utesknieniem czekam na powiew wiosny i dlugie spacery.
Ja tez wole nie pozyczac z obawy ze cos nie chcacy zniszcze. Sama rowniez juz nie pozyczam bo po synie kolezance pozyczylam skoczek i pozniej sie go doprosic nie moglam.
Kiedys interesowalam sie chustowaniem. Fajna sprawa tyle ze porzadne chusty sa drogie.

Dziewczyny odczuwacie kłucie poniżej podbrzusza?
Ja nie, choć parę dni temu w ogóle zero objawów, ale teraz znowu mnie ćmi podbrzusze, więc jakoś mi z tym lepiej :D.
Odruchy wymiotne nadal są, ale sporadycznie i sutki swędzą lub bolą.

Czy tylko mnie dokuczają same sutki, bo Wy piszecie o bolących piersiach, a mnie tylko sutki dokuczają.

Ja nie, choć parę dni temu w ogóle zero objawów, ale teraz znowu mnie ćmi podbrzusze, więc jakoś mi z tym lepiej :D.
Odruchy wymiotne nadal są, ale sporadycznie i sutki swędzą lub bolą.

Czy tylko mnie dokuczają same sutki, bo Wy piszecie o bolących piersiach, a mnie tylko sutki dokuczają.

Mnie też piersi nie bolą, sutki wtedy kiedy dotknę.

Chustę można kupic za 200-300 zl. U mnie to będzie chyba jedyne rozwiązanie jak chodzi o spacery bo mój synek jest za maly zeby spokojnie iść kolo wózka. Musze go pilnować. No i bliskość z dzieckiem super sprawa w chuscie

reklama
Do góry