reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Juz po wizycie, po badaniu recznym i ze zwolnieniem. Wszystko wyglada dobrze;) nastepna wizyta 21/03. Mam wykonczyc kwas foliowy i zaczac brac witaminy.

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
[QUOTEKasiaRo, post: 13764023, member: 163593"]Juz po wizycie, po badaniu recznym i ze zwolnieniem. Wszystko wyglada dobrze;) nastepna wizyta 21/03. Mam wykonczyc kwas foliowy i zaczac brac witaminy.

ZS[/QUOTE]
Super,ze wszystko ok

Dziewczyny a jak to jest ze znieczuleniem u dentysty? Mam mieć kanałowe leczenie i tak się zastanawiam czy można.

KasiaRo - super, że wszystko jest ok :). Oby tak dalej.

Acgug - można brać znieczulenie, ale trzeba uprzedzić dentystę o ciąży, to da odpowiednie. A leczenie kanałowe jak masz już zatrute kanały to po co znieczulenie? Chyba, że jeszcze nie masz? Ja też miałam niedawno kanałowe leczenie i nie miałam znieczulenia, zresztą nigdy u dentysty nie miałam.

Acgug koniecznie uprzedź o ciazy-maja inne znieczulenia dla ciężarnych.

Pojawila mi sie na górnej wardze czerwona,swedzaca plamka-tak sie zaczyna robic opryszczka? Bo chyba zawału dostane jak mi wyjdzie. Slyszalam,ze pierwotne zakażenie opryszczka jest niebezpieczne dla dziecka a ja nie pamięta żebym kiedys miała.

Hess, to masz szczescie. Mnie u dentysty boli nawet dmuchanie powietrzem na zeby;( bez znieczulenia nie otwieram ust;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
Do góry