Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Dziewczyny, kupno słoiczków, to szkoda pieniędzy. Samemu się ugotuje i ten dzieciak ma na dwa/trzy dni i smaczniej. Mój mąż często mówił, że lepsze jedzenie ma dziecko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda ze Ty z Wrocławia nie jesteś ,bo cos czuje ze dobrze byśmy się dogadywalyPola, kiedyś też znalazłam ale nitkę czerwoną i chyba też w Gerberze. Mówiłam teściowej w to nie uwierzyła. Niby 100%sprawdzony, a nigdy nie wiadomo co w nich jest.
Kasia, tak samo serów pleśniowych nie można a ostatnio kupiłam pizze z czterema serami i tam był ser pleśniowy
Tata przynosił mi warzywa z działki ,a ja robilam zupki sama ,blenderem , potem starszemu widelcem gniotlam żeby były kawałki i nauczył się połykać i mielic jedzonko ,bo samych papek do roku nie warto dawać ,bo potem dziecko się udusi jak dostanie kawałek mieska ) maluchowi owszem papki a potem stopniowo...
od czasu do czasu nie zaszkodziMi jadl sloiczki od 5 do 8 miesiąca bo moim plul a porę nagle odmiana chcial tylko moje a sloiczek beee, zreszta on mega alergik i naprawde musiałam glowkowac. Nie mogl jajek,nabialu,glutenu,z mies tylko królik i indyk,potem kaczka,zero cytrusów,truskawek,malin.
Apropo jedzenia pozwalacie sobie na fast food typu pizza? Ale chodzi za mną
Oj szkoda szkodaPola, dziękuję. Szkoda, że mam do Wrocławia daleko.
Moj tez byl sloiczkowy. Jak ugotowalam mu marchewke ziemniaka i piers z kurczaka i mu to dalam to mial odruch wymiotny. Za cholere nie chcial tego jescMi jadl sloiczki od 5 do 8 miesiąca bo moim plul a porę nagle odmiana chcial tylko moje a sloiczek beee, zreszta on mega alergik i naprawde musiałam glowkowac. Nie mogl jajek,nabialu,glutenu,z mies tylko królik i indyk,potem kaczka,zero cytrusów,truskawek,malin.
Apropo jedzenia pozwalacie sobie na fast food typu pizza? Ale chodzi za mną