reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Dziewczyny, kupno słoiczków, to szkoda pieniędzy. Samemu się ugotuje i ten dzieciak ma na dwa/trzy dni i smaczniej. Mój mąż często mówił, że lepsze jedzenie ma dziecko :p

reklama
Pola, kiedyś też znalazłam ale nitkę czerwoną i chyba też w Gerberze. Mówiłam teściowej w to nie uwierzyła. Niby 100%sprawdzony, a nigdy nie wiadomo co w nich jest.

Kasia, tak samo serów pleśniowych nie można a ostatnio kupiłam pizze z czterema serami i tam był ser pleśniowy :p
Szkoda ze Ty z Wrocławia nie jesteś ,bo cos czuje ze dobrze byśmy się dogadywaly :D

Mi jadl sloiczki od 5 do 8 miesiąca bo moim plul:) a porę nagle odmiana chcial tylko moje a sloiczek beee, zreszta on mega alergik i naprawde musiałam glowkowac. Nie mogl jajek,nabialu,glutenu,z mies tylko królik i indyk,potem kaczka,zero cytrusów,truskawek,malin.

Apropo jedzenia pozwalacie sobie na fast food typu pizza? Ale chodzi za mną:)

Tata przynosił mi warzywa z działki ,a ja robilam zupki sama ,blenderem , potem starszemu widelcem gniotlam żeby były kawałki i nauczył się połykać i mielic jedzonko ,bo samych papek do roku nie warto dawać ,bo potem dziecko się udusi jak dostanie kawałek mieska ;)) maluchowi owszem papki a potem stopniowo...

Też zamierzam sama gotować ale pewnie będę wspomagać się słoiczkami co jakiś czas.

Mi jadl sloiczki od 5 do 8 miesiąca bo moim plul:) a porę nagle odmiana chcial tylko moje a sloiczek beee, zreszta on mega alergik i naprawde musiałam glowkowac. Nie mogl jajek,nabialu,glutenu,z mies tylko królik i indyk,potem kaczka,zero cytrusów,truskawek,malin.

od czasu do czasu nie zaszkodzi :)

Fast foody to moja słabość:) zrobiłabym domowa,ale nie chce mi sie gnieść ciasta a może się skuszę:) ma ktoras fajny przepis?

Moj tez byl sloiczkowy. Jak ugotowalam mu marchewke ziemniaka i piers z kurczaka i mu to dalam to mial odruch wymiotny. Za cholere nie chcial tego jesc ;)

reklama
Do góry