dariaorzechowska
Fanka BB :)
dziękujeZdrowka zycze ! Dla Was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękujeZdrowka zycze ! Dla Was
korzeń z imbiru zetrzyj zaparz z miodem i cytryną mi pomagaCzesc Dziewczyny. Dawno nie pisalam ale czuje sie fatalnie i cos nie moge sie zebrac do pisania. Ale zagladam tu codziennie i ciesze sie, ze nas przybywa.
Nie wiem jak u Was, mi tak dokucza, ze chwilami zbiera mi sie na placz Rwie mnie do wymiotow na mnostwo zapachow. Mdli mnie od rana do wieczora. Z jednej strony powinnam sie tylko cieszyc, ale z drugiej- bardzo bym chciala, zeby chociaz na 1 dzien odpuscilo choc troche.
Macie jakies sposoby?
Migdaly sa dobre na to ale na mnie juz nie dzialaja.
W pn wizyta- juz nie moge sie doczekac.
I jak moje kochane sie czuja ? Ja leze pod kocykiem i sie wygrzewamm bo mi zimnoo
Czesc Ejdzejka. Ja mnieszkam w poludniowej Angli. U mnie tez polozna nie chce mnie widziec az do 10 tygodnia. A gina to nie zobacze na oczy nigdy. W zwiazku z tym bede szla prywatnie do polskiego gina w londynie. Tak to jest jak sie mieszka w kraju 3go swiata.Cześć dziewczyny !!! Wróciłam do BB po 5 latach :-) wczoraj zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki :-) testowałam 10 dpo i ok 12 a wiec nie z porannego moczu :-) mieszkam w Szkocji wiec na badania pewnie będę musiała poczekać - jest ktoś moze ze Szkocji albo z UK ?
No ale z tego co wiem to pozniej wy macie dentyste za darmo i leki dla maluszka tez. Wiec zawsze sa plusy i minusy. Chociaz nie wyobrazam sobie byc bez ginaHej!!!! Dobrze ze jesteśmy razem z 3 świata hahaha będziemy sie wspierać - ja 6 lat temu rodziłam synka wPl a teraz nie powiem mam stresa jak to będzie ale i tak cieszę sie mega z 2 kreseczek spróbuje w poniedziałek iść do GP zobaczymy co powie ....;-) dziewczyny macie mega fajnie w Pl dostępność badań i w ogóle tutaj ciaza jest wiarygodna od 12 tyg.
iRita a Ty latasz do Pl na badania albo masz w planie ? Co myślicie o lataniu samolotem w ciazy? Pffff.....
Ale Ci fajnie kochana !!! Ja chce beteeeeeeee!!!!!pomocyyyyyyyywitam od kilku dni podejrzewałam co się święci ale dopiero dziś na betę się wybrałam i mam potwierdzenie
widzę, że już trochę tu piszecie. Muszę nadrobić. Pozdrawiam wrześniowe mamusie